Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Dolgozó nő lettem tudod...
A nekünköt meg ne így számold, én voltam anyagi csőd szélén, nem a párom , akinek vannak megtakarításai... (Tudod, az albit és a rezsit akkor is felesben fizettek, mikor nem dolgoztam... érted?
)
A kocsit meg nem én veszem/venném hitelre, hanem a párom...
Ő meg fogjuk ha nem is túl jól, de keres.
18 ezer forint lenne a havi részlet.
szerk: látom szerkesztettél: nos nem tudom.Tegnapi kósza ötlete volt ez a páromnak, mert eddig úgy volt, hogy használt favoritot vesz, hogy megtanuljunk vezetni.
Dehát annak ki tudja milyen bajai lehetnek... Én azért próbálom lebeszélni, hogy nem, nem kell még nekünk kocsi, stb...
Ja egyébként külön kasszán vagyunk...(Ideadja az albi árának felét+ rezsi felét+kajára még valamennyit.A többi(kb 80E-100E) az övé)
pweisz:csak szervósat veszünk, az ajtón műanyag kárpit meg előnyös lesz havéletlenül jönne egy gyerek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)