Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
ezzel indult (azaz ez már a sokadik levele, amiben a mi munkánkat minősíti):
Az elmúlt két-három hétben több reklamációt továbbítottam nektek erre a festési problémára (nem biztos hogy ua. a típus, de a hiba ugyanaz).
Nem tettetek semmit a probléma megoldása érdekében.
Amint látjátok, most nekem kell G8d formátumú választ adnom a vevőnek.
Nem lehet így együtt dolgozni Veletek!
AZtán válaszoltam:
Kedves Gyula!
Legutóbbi leveled volt az utolsó csepp a pohárban!
Elegem van abból, hogy folyamatosan a beszállítói MIBI dolgozóinak munkáját minősíted.
Nem tudsz te semmit a folyamatokról és azok megvalósítási lehetőségeiről.
Még mindig lejön a festék? Bocsánat, hogy nem festettük újra az egész raktárkészletet és az útonlévőket.
A hibák kijavításához időre és együttműködő beszállítóra van szükség, de semmi esetre sem egy minden lében kanál ''termelési előadóra''.
A beszállító felkötéséről intézkedtem, a leveledben foglaltakat pedig az összes kollégám nevében visszautasítom!
Ha a MIBI a tanácsaidra szorul, ígérem keresni fogunk.
erre ő ment árulkodni az operatív igazgatóhoz, és most mehetek a szőnyeg szélére állni egy órakor. Ez nem óvoda vazzeg.
De ne találkozzak vele, mert szétverem a fejét! GRRRRRRRRRR
Aktív témák
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest