Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
A normál forgalom kétszeresére, kétmillió helyett hatmillió küldemény feladására számítanak ma a postákon, mondta az Indexnek Tomecskó Tamás

-
Nem tudja valaki, hol lehet titán ékszereket (karkötő) kapni?
-
Valaki nem tudna nekem kölcsönadni Doug MacLeod CD-t?
-
Gyors kérdés:
elvesztett sulinetes számlát lehet pótolni valahogy? Kidobta vki a számlámat, és vissza kéne igényelni az adót... -
Négyest kaptam. 28ból 3-an kaptunk négyest, ötös nem volt jellemző. Örülök kicsit. A vizsgasor - tényleg - úgy volt összeállítva, hogy a magam számára ez volt a lehető legrosszabb, 8 tételt kérdeztek, 32-t kellett megtanulni, abból 3at nem tudtam annyira, mindhármat megkérdezték.
De így oké. -
iszonyat para van
volkovy: a csuklóműtétem után voltam/vagyok így, elvágták az ideget, valamit javult, de nincs rendben. -
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
Nem, nem a legdurvábbat, hanem ami éppen előttem volt.
az önhangoló adaptív irányítás, a CARIMA (continuous autoregressive integrating moving average
) modell, meg a stabilitáskritériumok se rosszak. 
32 tételből 28at tudok kb, a maradék 4 nem fog menni holnapig,inkább nézem a többit még1x... -
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
Attól függ, mennyire írod töményen. Ha tényleg csak a vázlatot írod, amiből megérteni nem lehet, csak visszaidézni, akkor olyan 50, a könyv, amiből megérted, olyan 600.
Így néz ki egy tétel vázlata (ezt betű szerint kell tudni
Bővebben: link -
válasz
Old Death
üzenetére
Ugyanez van most is (tételsor). A kidolgozás nem probléma, a könyv(ek) jó(k), a tanár írta. A mennyiséggel és a nehézséggel van probléma. Úgy kezdődik, hogy valszámból, analízisből, szabályozástechnikából, HáRe-ból _mindent_ tudsz, ekkor elkezdhetsz tanulni. Szal ilyen nekem még nem volt az utóbbi 4 évben.

-
Holnap vizsgázom, talán a legdurvább vizsgám az egyetemen.

Bővebben: link
Ebből kérdeznek 8-at. Lehet drukkolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest