- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
direkt ebből a célból van csinálva egy dvd, amin csak az ilyen biztonsági cuccok vannak adawaretől kezdve minden, nem tehetek róla hogy nincs dvdromjuk.
Cdn meg bocs nem volt, az integrált windows megint csak nem volt, mert nekem itthon nem voltak ilyen problémáim.
Eggyáltalán nem volt mentség ez a kábelmodemes dolog, csak mondtam hogy életememben nem láttam, belátom ez az én tájékozottlanságom, de itthon(falu) nem volt eddig, máshol meg nem csinálok gépet.
A tűzfalat ilyen usereknek meg ponotsan a nagyfokú bonyolultsága miatt nem teszek fel , mert túl sokat kérdez, abból eddíg csak problémáim voltak, és elegem volt hogy legtöbbször másnap szedhettem le mert ez most mi? meg hasonló kérdések jöttek.
''angol windoze''?? NO comment amikor a magyart sem értik.....
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest