- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jajj.
Párna-fétis?
''Brigittának hívnak, 16 éves múltam. Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy vissza szeretnék térni a ''párnámhoz''? ugyanis 13 éves koromban szerelmes voltam Mátéba. Egyszer mikor egyedül voltam otthon, róla álmodoztam, majd ráültem a kispárnámra és mozogni kezdtem. Egy idő múlva gyönyörű érzés fogott el. Közben persze Mátéra gondoltam. Pontosan két hónapja feküdtem le vele. Ő volt az első. Azóta 13-szor történt meg a dolog. Csak az a baj, hogy én jobban élvezem a párnával, mint Mátéval. Hogy tudnám neki elmondani, hogy szeretnék visszatérni a párnához? ''
hahahhhhhaa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''17 éves lány vagyok és egy komoly problémával fordulok hozzád. Éppen a fürdőszobában voltam és a zuhannyal izgattam magam, amikor a víz hírtelen felforrósodott és leforráztam magam. Már aznap este felhólyagosodott, most menni is alig birok. Anyukámnak azt mondtam, hogy fáj a lábam, ne nőgyógyászhoz sem tudok elmenni a fájdalomtól. nem tudom mit csináljak, kérlek segíts!'' ''
Na jó,befejeztem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- E-book olvasók
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- SSD kibeszélő
- OpenWRT topic
- AMD FX
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G920 kormány + Posta! Xbox One, Xbox Series, PC
- Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)