Hirdetés
Aktív témák
-
divot
veterán
Meg.

Egyetlen hibája van, hogy az eredetileg tervezett 100K-s keretet sikerült 35ezer forinttal túllépni.
Viszont megérte, mert amit mondtak a szakértők előre, hogy a Tannoy mX3-M és a Denon erősítő tökéletes választás akkusztikus zenéhez, jazzhez, népzenéhez, az fényesen igazolódott. Nagyon szépen szólnak az unplugged koncertek is, és nekem elég a basszus is - 35Hz-et tud a hangfal -, bár gyanítom, hogy megszállott basszista ezt keveselné. A szomszédok szerintem így is sokallni fogják...
Bár az az igazság, hogy a 75-ös hangerő ''skálán'' eddig 25 volt, amit maximum kicsavartam belőle, és szomszédbarát füllel már ez is hangosnak tűnt. Egyébként meg az volt a cél, hogy halkan is megteljen a tér zenével, és a két hangfal meg a Denon ezt a feladatot tökéletesen teljesíti.
Aktív témák
- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Viszont megérte, mert amit mondtak a szakértők előre, hogy a Tannoy mX3-M és a Denon erősítő tökéletes választás akkusztikus zenéhez, jazzhez, népzenéhez, az fényesen igazolódott. Nagyon szépen szólnak az unplugged koncertek is, és nekem elég a basszus is - 35Hz-et tud a hangfal -, bár gyanítom, hogy megszállott basszista ezt keveselné. A szomszédok szerintem így is sokallni fogják...
Bár az az igazság, hogy a 75-ös hangerő ''skálán'' eddig 25 volt, amit maximum kicsavartam belőle, és szomszédbarát füllel már ez is hangosnak tűnt. Egyébként meg az volt a cél, hogy halkan is megteljen a tér zenével, és a két hangfal meg a Denon ezt a feladatot tökéletesen teljesíti.