- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
divot
veterán
Meg.

Egyetlen hibája van, hogy az eredetileg tervezett 100K-s keretet sikerült 35ezer forinttal túllépni.
Viszont megérte, mert amit mondtak a szakértők előre, hogy a Tannoy mX3-M és a Denon erősítő tökéletes választás akkusztikus zenéhez, jazzhez, népzenéhez, az fényesen igazolódott. Nagyon szépen szólnak az unplugged koncertek is, és nekem elég a basszus is - 35Hz-et tud a hangfal -, bár gyanítom, hogy megszállott basszista ezt keveselné. A szomszédok szerintem így is sokallni fogják...
Bár az az igazság, hogy a 75-ös hangerő ''skálán'' eddig 25 volt, amit maximum kicsavartam belőle, és szomszédbarát füllel már ez is hangosnak tűnt. Egyébként meg az volt a cél, hogy halkan is megteljen a tér zenével, és a két hangfal meg a Denon ezt a feladatot tökéletesen teljesíti.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Valami baja van a tápomnak
- GL.iNet OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont megérte, mert amit mondtak a szakértők előre, hogy a Tannoy mX3-M és a Denon erősítő tökéletes választás akkusztikus zenéhez, jazzhez, népzenéhez, az fényesen igazolódott. Nagyon szépen szólnak az unplugged koncertek is, és nekem elég a basszus is - 35Hz-et tud a hangfal -, bár gyanítom, hogy megszállott basszista ezt keveselné. A szomszédok szerintem így is sokallni fogják...
Bár az az igazság, hogy a 75-ös hangerő ''skálán'' eddig 25 volt, amit maximum kicsavartam belőle, és szomszédbarát füllel már ez is hangosnak tűnt. Egyébként meg az volt a cél, hogy halkan is megteljen a tér zenével, és a két hangfal meg a Denon ezt a feladatot tökéletesen teljesíti.