Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én inkább nem próbálgatnám, de az ''Adataim'' oldal forráskódja alapján működnie kéne...
Bash! Ha erre jársz majd... mennyibe kerül onnan tőletek elküldeni egy könyvet ide MO-ra? És mennyi... áh, na jó nem kerülgetem itt a forró kását
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)? Bővebben: link Ez a könyv egész jónak tűnik. És olcsó is. CSak fingom sincs róla hogy én most hogy rendeljem ezt meg ide... meg hogy fizessek dollárban... stb. Tényleg, neked hogy tudnék pénzt utalni vagy valami? 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DJI mini 3 drón display unit
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)?