Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
''Hogy milyen filmeket szeretek? Ilyenes, olyanos, amolyanos, szerintem. Szereti a jó filmeket? Akkor szereti az RTL Klubot, szerintünk.'' - valahogy így hangzik, és magát a csatornát reklámozza, mellesleg a reklám szerintem nem rossz. Mivel a köznyelvben, ha nem is a reklám stílusát akarjuk utánozni, akkor is gyakori szófordulat, és mivel nehéz manapság úgy közlekedni, hogy ha nem is a tvben, de plakátokon biztosan látjuk, tudjuk miről van szó. Ezért mondom, hogy a reklám tökéletes, mert kicsi vagy átlagos költségvetésből, nagyon hatékonyan elérték egy reklám célját. Csak egy idő után irritáló, ha már gyakran botlasz bele.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ezt most tudom, annak ellenere, hogy en sem nezek tv-t
csak mar nagyon idegesitos es szerintem eroltetett ez az egesz igy megkerdeztem havert ,aki elmondasa szerinte ily modon reklamozzak a filmeket az rtl-klubon egy fickoval es a gumuicsirkejevel
ez a milyen filmet szeretek vagy mi....
Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest