- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tényleg nem meséltek a kuplung-ról, mondjuk kupelung helyesebb talán. Nem tengely-kapcsoló a magyar neve? lényeg hogy van két tárcsa, az egyik a motortól hajt le, a másik a váltótól, mikor visszaengeded a kuplungot akkor zár, mikor kinyomod akkor nyit. Ennyi. Renault az jó :). Nem sokkal nehezebb elindulni vele, mit egy dieselel, csak megkell szokni. Ahogy a többiek írták úgy probálkoz.
-
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem fogod elhinni, de lehet érezni a lábaddal, hogy mikor kezd el fogni a kulpung. :P
Amúgy csak türelem, menni fog az.
Amúgy az nem jelent semmit, milyen idős az autó. Ültem én már tanuló mögött, aki 2-3as között elfelejtett kuplungolni. Az oktatóm ordított is rendesen. :D
Hihetetlen, milyen igénybevételnek van kitéve egy oktatóautó... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nincs elkopva,1 éves kocsi.
Az még semmit nem jelent oktatókocsinál :D ;]
Figy. Én úgy csinálnám, hogy igenis kicsit nagyobb gázt adnék neki, és finoman, lassan engedném fel a kuplungot. És hogy ha elidnul, akkor nem az, hogy lelépek róla, hanem finoman. Bár én hülye vagyok midenhez, szal kérdezd somát, ő tapasztalt útibetyár :D
Aktív témák
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Linux Mint
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Vírusirtó topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest