- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tényleg nem meséltek a kuplung-ról, mondjuk kupelung helyesebb talán. Nem tengely-kapcsoló a magyar neve? lényeg hogy van két tárcsa, az egyik a motortól hajt le, a másik a váltótól, mikor visszaengeded a kuplungot akkor zár, mikor kinyomod akkor nyit. Ennyi. Renault az jó :). Nem sokkal nehezebb elindulni vele, mit egy dieselel, csak megkell szokni. Ahogy a többiek írták úgy probálkoz.
-
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem fogod elhinni, de lehet érezni a lábaddal, hogy mikor kezd el fogni a kulpung. :P
Amúgy csak türelem, menni fog az.
Amúgy az nem jelent semmit, milyen idős az autó. Ültem én már tanuló mögött, aki 2-3as között elfelejtett kuplungolni. Az oktatóm ordított is rendesen. :D
Hihetetlen, milyen igénybevételnek van kitéve egy oktatóautó... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nincs elkopva,1 éves kocsi.
Az még semmit nem jelent oktatókocsinál :D ;]
Figy. Én úgy csinálnám, hogy igenis kicsit nagyobb gázt adnék neki, és finoman, lassan engedném fel a kuplungot. És hogy ha elidnul, akkor nem az, hogy lelépek róla, hanem finoman. Bár én hülye vagyok midenhez, szal kérdezd somát, ő tapasztalt útibetyár :D
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest