- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tényleg nem meséltek a kuplung-ról, mondjuk kupelung helyesebb talán. Nem tengely-kapcsoló a magyar neve? lényeg hogy van két tárcsa, az egyik a motortól hajt le, a másik a váltótól, mikor visszaengeded a kuplungot akkor zár, mikor kinyomod akkor nyit. Ennyi. Renault az jó :). Nem sokkal nehezebb elindulni vele, mit egy dieselel, csak megkell szokni. Ahogy a többiek írták úgy probálkoz.
-
Som@
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem fogod elhinni, de lehet érezni a lábaddal, hogy mikor kezd el fogni a kulpung. :P
Amúgy csak türelem, menni fog az.
Amúgy az nem jelent semmit, milyen idős az autó. Ültem én már tanuló mögött, aki 2-3as között elfelejtett kuplungolni. Az oktatóm ordított is rendesen. :D
Hihetetlen, milyen igénybevételnek van kitéve egy oktatóautó... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nincs elkopva,1 éves kocsi.
Az még semmit nem jelent oktatókocsinál :D ;]
Figy. Én úgy csinálnám, hogy igenis kicsit nagyobb gázt adnék neki, és finoman, lassan engedném fel a kuplungot. És hogy ha elidnul, akkor nem az, hogy lelépek róla, hanem finoman. Bár én hülye vagyok midenhez, szal kérdezd somát, ő tapasztalt útibetyár :D
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest