Aktív témák
-
nekem 16 éves koromban (1996-ban) volt a katonaorvosi vizsgálatom, és alkalmas lettem.
EZek után 1998. januárban kaptam egy levelet, hogy töltsem ki, és küldjem vissza 5 napon belül. (milyen végzettségem van, nyelvvizsga, jogsi, hanyas láb és hanyas sapka, voltam-e már katona, hány gyerekem van, ők voltak-e már katonák, kérdezik a 17,5 éves gyerektől :F )
Mit ad Isten, a levél valahogy elkallódott, nem küldtem vissza. 1 év múlva költöztünk, akkor megtaláltam, de addigra már az összes adat elavult... szóval nem küldtem, gondoltam, majd szólnak, ha kell valami.
Azóta egyáltalán nem szóltak, még kétszer költöztem, egy (ezredes) ismerős szerint valszeg eltűntem a nyilvántartásból... :D
kicsit paráztam, hogy még behívnak, most végeztem az egyetemen, és még megszívhattam volna, hogy behívnak, és én leszek az utolsó, aki szív..., de nem.
röviden ennyi.
Aktív témák
- LAPTOP TÖLTŐK: DELL, HP, LENOVO, / usb C, Center pin /
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest