- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
pár napig elég ritkán voltam csak, mert itthon haldokolt a rendszer (nem volt hálóm --> nagy nehezen kigolyóztam, hogy a routerem első portja, amin pont az én gépem van, megadta magát, de addigra már túl voltam egy újrainstallon, egy hálókártya- és egy kábelcserén... :O), erre most olvasom, hogy megszűnt a petícióm, megnézem, és tényleg! :O :O :O a vicc az egészben az, hogy a létrehozásnál 4 különböző e-mailt kaptam, a megszűnésről meg egyet sem. tökre nem értem, még a petíció létrehozója számára fenntartott külön szöveges (tab delimited text) oldal is eltűnt. amikor csináltam, pedig beállítottam, hogy ne legyen záró dátum... mondjuk nyaggattak, hogy küldjek nekik 2 dolcsit donation-be, én meg nem küldtem, lehet, hogy ez volt a baj? :( szemetek. most válthatok megint aláírást... :O jól kezdődik ez a nap is...
amúgy amikor utoljára néztem, 25 signature volt (valaki még parci nevét is odabiggyesztette. :DDD), ami nem túl sok. vagy gyenge volt a marketing, vagy nem akar a köz, twollah.
anager: az a kép egyszerűen zseniális! :DDD
Aktív témák
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest