- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na qrva jó. Ma megkaptam első fizumat, kib@szott heppi vagyok minden. Megyek hazafele árkádban mondom megnézem mennyi pénzem is van. Bemegyek, kártyát bedugom atm-be, behúzza...pitypitypity. A gép nem üzemel, kérjük próbálkozzon késöbb. Jó mondom majd holnap. Várok picit kártyát adja vissza....várok...kezdek kicsit ideges lenni. És itt már qrva ideges vagyok mert kártya nem jön vissza. Próbálom piszkálni semmi. király. Felhívom a számot ami a atm-en van, elnavigálok ügyfélszolgálathoz, mondom mi a szitu. Ok, semmi gond, a kártyát most letiltjuk. adatok be stb ellenőriz, és mondja hogy tartsam egy kicsit....tartom....tartom...tartom...5 perce tartom, ok király le van tiltva, új kártya miatt úgy 8 nap múlva értesítenek, hogy mikor mehetek érte, persze nem nekem kell fizetni, mert gép volt szar valszeg(naná hogy nekem, ez lett volna az utolsó akcióm ezzel a bankkal ha még pénzt kérnek érte...). Az rulz már csak hogy soha nem tudok eljönni még zárás elött szal valszeg megint írhatok meghatalmazást és vkivel váltathatom ki a kártyát. qrva jó, egy faxán induló napot így elb@szni azért nem rossz.
utálom az atmeket.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest