Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Hát... jól elszaladt mellettem az idő. Új offtotyik... Látom azért a színvonal eléggé visszaesett. Na mindegy, minden jó dologgal így van már régen... mindegy. Csak mellékesen jegyezném meg, nem mintha pontosan illene a témába, nem is hiszem, hogy érdekelne valakit is. Na szal azért nem voltam, mert palóc-esküvőn voltam Nógrád megyében. Egész 7végén (péntektől) állt a banzáj és vasárnap este értünk haza. Hmmm... Bash-t szívesen elvittem volna erre az esküvőre, láthatott volna egy kis igazán magyar tutti feelinget. Személy szerint én még nem voltam vidéki lagzin, szerintem klassz volt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest