Hirdetés
- Magisk
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Ágyrács modding -- the ultimate solution for derékbántalmak :D
Először gyorsan kicseréltem a középső törött bordát a legszélső bordára, mert ugye egyrészt ott kissebb a terhelés, másrészt mégiscsak inkább a lábfejem fájjon, ha már kell, mint a derekam. :P Sajnos össze voltak kötözve, meg máshol a furatok, szóval harapófogó elő, és gyorsan a többi szerszámot is, meg Palmatex.

Tehát már minden a helyén, kivéve a legszélső bordát, ami a repedt, és most satuzódik, ragasztódik meg szárad... remélem jó lesz. Mindenesetre guberéltam egy erős, de azért vmennyire rugalmas lécet, levágtam belőle egy kb 30 centis darabot, és vmi erős szigetelőszalaggal, v leukoplasstal hozzáfogom a repedt
részhez, hogy alulról megtámassza.
Azárn az lenne a csúnya, ha szépen megcsinálnom, és nem múlna el. :D (:()
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest