Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Keresés
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
venember
üzenetére
elejét szoktam venni a vadulásnak, és mint már mondtam hold érdekében is rászóltam másokra, mikor azt láttam hogy hold normálisan viselkedik.
Jelen esetben nem erről van szó. Humorérzéket senkinek nemtudok, adni, és ez nem volt olyan dúrva poén , amiért szólni kellett volna.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest