- Magisk
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
próbáld meg átnevezni az outbox.dbx -et
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;299467[/L] -
up
senior tag
Valaki most esetleg? :)
-
up
senior tag
Állítólag akár elcsesződött mailbox file-ok miatt is lehet, és egy OE reinstall vagy repair megoldhatja. Ezt is eltesszük az eszköztárba! :)
[L][L]http://www.wiredseniors.com/helpingseniors/answer.asp?id=1530&c=4[/L][/L] -
robekri
addikt
Ja mondjuk elfelejtettem írni, hogy ezt XP OS-nél írta ki! Bocsesz! Akkor valszeg, hogy 2000-nél ezt írja ki a Blaster!
Na és ha felmész netre akkor mi van??
Üdv.:Robe -
up
senior tag
Blaster? Sehol sem olvastam ilyet a szindrómái között. De azért meg fogom nézni. Már máshol is előkerült. Akit érint, érdemes elolvasni ezt:
[L]http://forums.techguy.org/showthread.php?s=439787472225bfd58906818ab7691995&threadid=154832&perpage=15&pagenumber=1[/L]
Látatlanban azért nem mondanám rá, mert a többi tünet hiányzik, és van, akinek az ott hozzászólók közül nem oldotta meg a gondját a remover. De az ötlettárba mindenképp elrakom (SP4-gyel együtt), köszi szépen! :) -
tr00p3r
addikt
Blaster vírus után nézzél szét a gépen. ajánlom a Sophos-t, de szedd le az új ide fájlokat is hozzá.
ugyan ilyen gondom volt 2 hete. tapasztalatból beszélek! -
up
senior tag
Sziasztok!
Ismerős gépén (Win2k sp3) ilyet mond az Outlook Express új levél ill. válasz írásakor:
There was an error opening this message. There is not enough memory.
Persze nem fut tonnányi processz mellette. Nem is mindig lép fel. Lehet, hogy el kell mennem megnézni, de addig is próbálok minden lehetséges infót összegyűjteni. A neten eddig érdemit nem találtam, gondoltam, hátha valaki már találkozott ezzel... szóval várom az ötleteket, sürgős lenne!
köszi
up
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest