Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
Igazad van, kicsit erős jelzőket használtam, de a mondanivalóm lényegét fenntartom. Nekem nem igazán tetszik a 18-55 képe, az élességén kívül valahogy a színek is lehetnének jobbak.
Persze ha arra gondolunk, hogy 10-15k-ért dobálják az emberhez aprókban, akkor el kell ismernem, hogy jó az ár/érték aránya, bőven használható objektív. -
mob_zzz
aktív tag
válasz
TOM.......
üzenetére
Nekem Sigma 55-200-am van és szerintem elég jó az árához képest. Élessége jó, a színek sem rosszak. Fényereje miatt kb. csak fényes nappal lehet ugyan vele fotózni, de ilyen árért... Nikon 55-200 VR-re nem gondoltál?
mod.: nem láttam milyen vázra kell... -
mob_zzz
aktív tag
Valaki látott már élőben ilyen objektívet: Sigma 28-70mm f/2.8-4 DG (Nikonhoz)? Vajon jobb vagy rosszabb mint a 18-55 kitobjektív?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest