-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem vagyok benne biztos, hogy erről van szó de szerintem amit AF adapternek hirdetnek az talán az emulátoros lehet. Canonon úgy működik, hogy ha a váz nem érzékel objektívet, akkor nem segít az élességállításban az élességvisszajelzéssel, nem villannak fel a pöttyök a keresőben. Egy emulátoros konvertergyűrűvel viszont át lehet verni, azt hazudjuk a váznak, hogy van rajta egy AF objektív ami épp MF-re van kapcsolva de élességvisszajelzés attól még van. Nem tudom, hogy ez Sonynál is működik-e és ezt értették-e AF-es konverter alatt, de másra nem tudok gondolni, mivel M42-es objektívekből sosem létezett autofókuszos.
Menetből létezett ugyan többféle, de csak egy bizonyos típus volt a nagyon elterjedt M42-esben, ezeket hirdetik most mindenhol. Ha nem írják oda, hogy valami speciálisabb típus lenne, akkor az ezt jelenti. -
ottkar
addikt
Az M42-es objektívmenetek M42x1 -esek és egyformák. ( Van távcső menet T2-nek hívják és M42x0.75-os.) Az M42-es menet meg az AF hogy kerül egymás mellé azt nem tudom, ezek az optikák nem autófókuszosak. Azért szeretik digiten használni őket mert van köztük elképesztően jó rajzú lencse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest