Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
* Tele objektíveknél : 70-200 , 300, 400 -nál tuti ez a helyzet, nagylátónál nem látom értelmét a képstabnak

Pedig van neki. A mostani digitális gépek használható magas érzékenységével kombinálva egész jó képeket lehet csinálni fél másodperces záridőkkel. A stabi nem csodaszer, de nagyon sokszor jól jön. -
pitman
őstag
Használtam, ezért írtam, amit írtam. Persze, ha valakinek betonból van a keze, az egészen más, annak tényleg nem szükséges a stabilizátor.
Én semmi belassulást nem tapasztaltam, nem tudom mire gondolsz.
Mozgó célt is lehet stabilizált objektívvel követni, főleg, ha több üzemmódja van a stabilizátornak.
Egyébként én még nagylátószög esetén is hasznosnak tartom, ha mondjuk 1/8 vagy 1/4-es záridők még kitarthatóak vele. Ezzel csökkentheted az érzékenységet, illetve le lehet rekeszelni az objektívet, hogy legyen mélységélességed. Akkor sem hátrány, ha az adott területen tilos állványt használni...
Természetesen mindenkinek magának kell eldöntenie. hogy neki mi kell, mit tud még kézből kitartani. -
Dare2Live
félisten
és te használtál már stabit?
Mert nekem azértmég sikerül használnom stabis obim miközben pl nem stabil embereket, állatokat... fotozok. és még bese lassul semmi bár lövésem sincs mire gondolhattál a ''belassul az optikán''.
Nekem spec egész kellemes, hogy a 450et 1/125al tuti pengére kitartom ennyi alatt jellemzően ember se mozdul be uez stabi nélkül 1/450 az 3.6os difi pont elég, hogy nemtuljo iso3200 helyett használható iso 900on legyen a gép. Dehát izlések pofonok vki a zajos vizfestményért rajong vki meg inkább stabit használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest