- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szolnoki
csendes tag
válasz
tothbe #17715 üzenetére
Primera 53335
https://www.primera.com/ink-cartridge-color-disc-pro-xrp.html
A nyomtató pedig:
https://www.primera.com/media/pdfnew/DPNew/510963_Link.pdf
Ez régebbi típus (Ebay-ről kukázott): Baravo SE
Csak három szín van. A fejen is látszik, hopgy csak 3 sor fúvóka van.
Más parton, fej ,tartály nincs benne...Egy hót egyszerű nyomtatófej mozog a CD pick-up mechanikával, és ennyi.És nem értem, hogy 200 CD után (eddig tökéletes volt) most csak a copás van vele...
VNedves/száraz papírtorlőn szípen húzza a szivárványos csíkot. De utána is csak zölden nyomtat. Ha hosszú ideig hagyom állni, akkor 1 CD erejéig kb jó... utána megint zöldül.Na régi gyári fejet megpróbáltam (súlyra sokkal könyebb mint az utánygártott... pedig az utántöltés után nem sokat használtam). Nedves papíron sem muzsikál fényesen. A cián szín kokrétan zöld... ganyúm hogy az utántöltés sem sikeredett jól, lehet az utántöltés végző bolt öszekeverte színeket, és még alig is tett bele
De mindegy... csak nyomtassan valamilyen színnel. Tisztításnál inhomogén csíkos zöldet nyomtat (homogén fekete helyett). De normál fekete nyomtatásnál amúgy hófehér marad a lemez. Tehát semmilyen szín sem megy. Mindegy visszaviszem a "szakihoz" aki töltötte, megmondom tisztítsa ki a tartályait és töltse fel... bánom is én ha mind a hármat fekete tintával
Úgysem nyomtatok színeset sohat.. Nekem csak "nagyüzemi" feliratozásra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Android szakmai topik
- Star Trek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest