- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
Átlag egy év alatt nyúltak ki alattam, kezdett akadni, az akkuik sem bírták, plusz a biztonsági részeikkel is gond volt, ezért teljes ökoszisztémában Apple lett. A másik bajom ugyanaz velem mint az Aplle-el, hogy nincs érdemi frissítésük, de míg az Apple telefont, tabletek akár 3 évig is tudom nyúzni addig a Samu szétesett alattam. Igaz napi 30-80 hívás, e-mailek, média stb. persze terhel mindent. A V3 viszont izgalmas, összecsukva vékonyabb mint a 15Pro Max, szép a képminősége, eddig bejön, és a hajts sem látszik vészesen.
-
thebear007
aktív tag
-
thebear007
aktív tag
válasz
7Heads Drago #1 üzenetére
Mindig imádom, amikor az aktuális csúcskategórián akadtok ki, mennyibe kerül. Én megveszem, Iphone 15PROMAX mellé. És igen, nem annak van, akinek gondot okoz, ezek üzleti telefonok olyanoknak mint én is, egész nap ezeken dolgozunk. Az ára meg olyan, hogy ha cégbe veszed nincs ÁFA, ha magánban akkor is megkeresem egy pár nap alatt. Hangsúlyozom, ezeken dolgozok. Nem villantani, nem menőzni a haveroknak veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest