- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
2 hét alatt jó vicc és egyben szomorú az országra nézve is és hogy ez normális. Én közel sem minimálon élek de akkor sem tudnám meg venni. Mert sokan n tudják tisztán a, fizetésüket el rakni hogy egy ilyen telefont meg tudjanak venni. A Foldomat is használtan vettem telefon beszámitással. Máskülönben hónapokat kellett volna gyűjtenem. Réteg termék de akkor is rengeteg pénz hazai viszonylatban. Szerintem erre gondoltak. Sajnos erről nem a gyártó tehet.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
tag
A legkisebb mértékben sem lehet párhuzamot vonni aközött, hogy valaki mennyit keres és mik a felhasználói igényei. Egy minimálbérből élőnek miért ne lenne szüksége egy olyan telefon-tablet hibridre, aminek a megvásárlásával egyszerre letudja mindkettőt. Ez fordítva is igaz, a milliárdos főnököm egy fillérrel sem hajlandó kiadni 300-400 ezer forintnál többet kiadni egy telefonért úgy, hogy ott áll a garázsban a BMW F91 és a Porsche 911.
Én a nagy átlagnál valamennyivel jobban keresek, de 800 ezret elvből nem adnék ki telefonra. Inkább elviszem a páromat Balira.
No Cat No Life
-
sfefe
addikt
Ha vki szeretne ilyet ne nézzük már mennyit keres és mihez van rá szüksége..ez hülyeség...
Szeretne ilyet azt kész... Nevetséges árak vannak, ennyi... Rá férne már a gyártókra ha kicsit rá "ilyesztenének" az emberek és nem vennék a túl árazott csúcsokat....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest