Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkgab
újonc
Sziasztok! Adott egy Razer Blade Pro 17 laptop amiben egy RTX 2080 max-q kártya van. A problémám az hogy friss Windows nem látja a GPU-t! Azzal kezdtem hogy nVidia experience driver leszed de a grafikus illesztő telepítése közben fekete kép és ennyi.. párszor újra húztam miatta a rendszert de mindig ugyan ide jutottam. Utána nézegettem külföldi fórumokon ahol többen beleszaladtak ebbe de nem tudtak ra érdemben megoldást. Na most az egyik emberke valami olyasmit irt (angolul volt nem beszélem rendesen de szerintem a lényeget kihámoztam belőle) hogy ezekbe a gamer laptopokba a gyártók jelen esetben a razer csinálja a kártyát és az nvidia csak a chipet adja hozzá és hogy Bios szinten van beleírva hogy melyik drivert fogadhatja el. Le is szedtem a Razer oldaláról egy nvidia drivert amivel rendesen működik is, viszont ez egyáltalán nem friss és egy black ops cold war fut ugyan de már a játék indítása előtt kidob egy ablakot hogy frissítsem a drivert mert vannak funkciók amik korlátozva lesznek. Ja és hogy CSAK nVidia csinálja ezt Radeon deiverek nem és CSAK laptopoknal. A kérdésem az lenne hogy LÉTEZIK az hogy egy közel 1 m forintos laptopba valóban csak ezt a drivert lehet feltenni?? És meg kell várni amíg a Razer hajlandó lesz és updatel egyet driver szinten és felrakja az oldalára ahonnan majd leszedem és úgy lesz csak fent a frissebb illesztő????? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de számomra ez elég fúrcsa. A válaszokat előre is köszönöm addig is béke!! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi