Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkgab
újonc
Sziasztok! Adott egy Razer Blade Pro 17 laptop amiben egy RTX 2080 max-q kártya van. A problémám az hogy friss Windows nem látja a GPU-t! Azzal kezdtem hogy nVidia experience driver leszed de a grafikus illesztő telepítése közben fekete kép és ennyi.. párszor újra húztam miatta a rendszert de mindig ugyan ide jutottam. Utána nézegettem külföldi fórumokon ahol többen beleszaladtak ebbe de nem tudtak ra érdemben megoldást. Na most az egyik emberke valami olyasmit irt (angolul volt nem beszélem rendesen de szerintem a lényeget kihámoztam belőle) hogy ezekbe a gamer laptopokba a gyártók jelen esetben a razer csinálja a kártyát és az nvidia csak a chipet adja hozzá és hogy Bios szinten van beleírva hogy melyik drivert fogadhatja el. Le is szedtem a Razer oldaláról egy nvidia drivert amivel rendesen működik is, viszont ez egyáltalán nem friss és egy black ops cold war fut ugyan de már a játék indítása előtt kidob egy ablakot hogy frissítsem a drivert mert vannak funkciók amik korlátozva lesznek. Ja és hogy CSAK nVidia csinálja ezt Radeon deiverek nem és CSAK laptopoknal. A kérdésem az lenne hogy LÉTEZIK az hogy egy közel 1 m forintos laptopba valóban csak ezt a drivert lehet feltenni?? És meg kell várni amíg a Razer hajlandó lesz és updatel egyet driver szinten és felrakja az oldalára ahonnan majd leszedem és úgy lesz csak fent a frissebb illesztő????? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de számomra ez elég fúrcsa. A válaszokat előre is köszönöm addig is béke!! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mobil flották
- Akvarisztika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi