- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Johnny
senior tag
Neked felesleges is lenne az újabb drivereket használni, GF4-hez a 4x.xx-es driverek valók max. KépminQségrQl annyit, hogy ha felrakod ugyanazt a ref. drivert, akkor ahhoz képest SEMMIVEL nem lesz szebb az Omega képe. Ments le pár screenshot-ot, meglátod.
HzTool az Refreshlock 2.02 akart lenni. HzTool-t szerintem azért írtam, mert Hz nevü kis ikont rak ki a taskbarra :F
TV tool jó progi, nem vitás. De a mostani driverekben szinte minden benne van, ami abban. Egyedül a Macrovision kikapcsolása hiányzik. Elég minQségi tv-m van, de én képminQségben a mostani (5900FX) kártyánál nem látok változást. Bár aláírom, az Inno GF4TI4200-amnál volt, nem is kicsi. -
Johnny
senior tag
4. Az utolsó driver megjelenésekor nekiállt átírni az akkor kijövö 50.x-es drivert. Aztán amikor kijött az elsö bétás 53.x-es driver, akkor a weblapra kirakta, hogy azt kezdi átírni, ha kész lesz kinn lesz a weboldalon, hagyják békén. Ez még októberben volt. Azóta csend van/volt. NEM néhány hete kezdte.
Elég sokáig használtam az utolsó driverét. Kipróbáltam mindkét módban, leteszteltem anno rendesen. Quality módban nálam teljesen ugyanúgy ment, a képminöséget én nem láttam jobbnak. Szvsz parasztvakítás. Régebben én is azt mondtam szebb az Omega, mert elhittem. De nem az.
Amit hozzá ad refresh progit nekem nem jött be, még mindig a HzTool-t használom (korrektül mükszik és mindennel kompatibilis).
Régebben rendes összehasonlítást láttam valamelyik tesztoldalon az NV-s és az Omega (plusz egy-két) driver között. Különbségek, ha voltak is minimálisak és vegyesen sebességben, képminöségben semmi. Nemrég volt ugyanilyen teszt Ati driverekkel is, ha jól emlékszem itt is minimálisan más eredményekkel. -
Johnny
senior tag
Kb. ugyanott volt sebességben, mint a normál driver. 3dMarkben volt lassabb. Kicsit több dolgot lehetett beállítani rajta, mint az uo. ref. drivernél, de ennyi. Ebben a mostani drivereknek - föleg tv-out tekintetében, amik már a tv tool-t is feleslegessé teszik - a közelébe se ér.
-
Johnny
senior tag
Utolsó Nvidia Omega driver 2003.09.20-as dátumú. Mostanában nem foglalkoznak vele, csak Ati driverekkel - ergo az van, amit Asusfan írt :)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest