- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Johnny
senior tag
Neked felesleges is lenne az újabb drivereket használni, GF4-hez a 4x.xx-es driverek valók max. KépminQségrQl annyit, hogy ha felrakod ugyanazt a ref. drivert, akkor ahhoz képest SEMMIVEL nem lesz szebb az Omega képe. Ments le pár screenshot-ot, meglátod.
HzTool az Refreshlock 2.02 akart lenni. HzTool-t szerintem azért írtam, mert Hz nevü kis ikont rak ki a taskbarra :F
TV tool jó progi, nem vitás. De a mostani driverekben szinte minden benne van, ami abban. Egyedül a Macrovision kikapcsolása hiányzik. Elég minQségi tv-m van, de én képminQségben a mostani (5900FX) kártyánál nem látok változást. Bár aláírom, az Inno GF4TI4200-amnál volt, nem is kicsi. -
Johnny
senior tag
4. Az utolsó driver megjelenésekor nekiállt átírni az akkor kijövö 50.x-es drivert. Aztán amikor kijött az elsö bétás 53.x-es driver, akkor a weblapra kirakta, hogy azt kezdi átírni, ha kész lesz kinn lesz a weboldalon, hagyják békén. Ez még októberben volt. Azóta csend van/volt. NEM néhány hete kezdte.
Elég sokáig használtam az utolsó driverét. Kipróbáltam mindkét módban, leteszteltem anno rendesen. Quality módban nálam teljesen ugyanúgy ment, a képminöséget én nem láttam jobbnak. Szvsz parasztvakítás. Régebben én is azt mondtam szebb az Omega, mert elhittem. De nem az.
Amit hozzá ad refresh progit nekem nem jött be, még mindig a HzTool-t használom (korrektül mükszik és mindennel kompatibilis).
Régebben rendes összehasonlítást láttam valamelyik tesztoldalon az NV-s és az Omega (plusz egy-két) driver között. Különbségek, ha voltak is minimálisak és vegyesen sebességben, képminöségben semmi. Nemrég volt ugyanilyen teszt Ati driverekkel is, ha jól emlékszem itt is minimálisan más eredményekkel. -
Johnny
senior tag
Kb. ugyanott volt sebességben, mint a normál driver. 3dMarkben volt lassabb. Kicsit több dolgot lehetett beállítani rajta, mint az uo. ref. drivernél, de ennyi. Ebben a mostani drivereknek - föleg tv-out tekintetében, amik már a tv tool-t is feleslegessé teszik - a közelébe se ér.
-
Johnny
senior tag
Utolsó Nvidia Omega driver 2003.09.20-as dátumú. Mostanában nem foglalkoznak vele, csak Ati driverekkel - ergo az van, amit Asusfan írt :)
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Linux haladóknak
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest