Hirdetés
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Köszi szépen a híreket, tényleg nem vagyok.
Viszont +köszönném ha +maradna ez a szokásod és máskor is tennél fel ide híreket.üdv.: big
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
IreN!CuS
őstag
igen van 1 átalakitó,ami kb 30-40k(én annyiba hallotam)de állitólag az sem olyan mintha egérel játszanál,a kettö között van,de úgyan úgy nehéz vele célozni(megfurcsa)...meg ilyesmi, volt aki azt mondta,h csak a formában különbözik de én még nem probáltam,ugyh nem itélkezek felette
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
smkb
őstag
Na de TechPowerUp-nál mitől lett Recommended? Meg nagy nagy pozitívumnak tüntetik fel az idle 10 wattot, ami agyon vissza van emlegetva a cikkben hogy húde extrém, miközben az ábrán a HD4670 is ott figyel a 10 wattjával, mindezt még 55nm-en. Nagyon nem vagyok Ati fan, de ez a kártya...
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
Óóóóó hát megvan mi a lényeg :
"Implementation of MSI's Military Class components
At the same time the MSI N220GT and N210 series graphics cards use solid state capacitors, solid state chokes (SSCs) and other Military Class components to further increase absolute stability."Ilyen alkatrészekkel szerelve egyszerűen lemilitarizál minden más kártyát a raktárakban...olyan lehet ez mint a Transformersben a Nokia telefon ami életre kelt...
-
félisten
Igen, az az én szívemet is megdobbantotta.
Viszont, a Gigabyte GeForce G210-nek szép kék színű a NYÁK-ja. Rohanok is megvenni.
Egyébként, nevetséges, hogy a gyártók képesek ilyen kis fika ventikkal szarakodni... Az MSI és az ECS legalábbb passzívval nyomja. Reméljük, nem csökkentett az órajelük.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mivel ez a lapka kisebb, mint a GF100 így egyáltalán nem lesz gyorsabb. Ellenben lehetőség lesz dupla GPU-s kártyát csinálni, ami gyorsabb lehet. Sőt tömeges mennyiségben gyártható lesz!
Nem lesznek olyan fogyasztási mutatói, mint a GF100-nak, de csodára nem szabad számítani. Olyan 150 watt már elég jó lenne.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Skype topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest