Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Remélhetőleg ez csak egy kamu ár, meg úgy az egész az:
ASUS PRIME GeForce RTX 5070Ti videókártya - O16G GAMING, 16GB GDDR7 - fizz.hu600k-ért.
Van TUF is 650-ért.
-
spleenszuru
őstag
5070 Ti megjelenés is ilyen nehézkes lesz vajon, vagy azért már nem lesz ekkora a vergődés?
Február 20 van most ígérve, ha jól láttam.
-
spleenszuru
őstag
Eközben én, aki csendben olvasom a topikot, és számomra az is durva, hogy ennyien várnak remegve, hogy kosárba tegyék az 5090-et, 1m+ Ft-ért...
Full olyan, mint anno egyetemen a Neptun tárgyfelvétel előtt, csak az ingyen volt.
Ha dupláját keresném a jelenlegi fizumnak sem lennék képes megvenni a kötelezők mellett, hihetetlen.
-
spleenszuru
őstag
Egyébként az 5070-nek külön topikja lesz, ha lesz?
Az majd csak megjelenés után készül el?Számomra ez az 5080 és 90 a megfizethetetlen (és szvsz túlárazott) kategória, szóval nem is gondolkodom bennük, de az 5070 Ti talán-talán átgondolandó.
-
spleenszuru
őstag
Erre mertem volna gondolni én is, köszi. Ráadásul 1440p-n vagyok 144 Hz mellett, és jó eséllyel nem is megyek ettől fentebb PC-n, max jó pár év múlva.
Nincs bajom amúgy az AMD-vel, de már kezd kicsit fárasztó lenni a sok szoftveres trükk, állítgatás, hogy ne omoljon össze mindig a Wattman.
-
spleenszuru
őstag
Radeon 6900 XTXH-t melyik 5000 szériára lehet érdemes cserélni ezek közül, amivel már előrébb is lennék?
-
spleenszuru
őstag
Csak szerintem túl nagy a hasadék az 5080 és az 5090 között?
Ezt jól megcsinálta Nvidia.
Bár, gondolom jönnek majd Ti-k, Superek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest