Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcadian91
csendes tag
válasz
orgadam #2876 üzenetére
4080-nál nem tudom hogy volt, de 3070-nél pontosan ugyanez. Felrakták Alzára, itt porhardver fórumon elindult a forródrót és az adott termék nagyjából 5 percig volt elérhető. Érthető, hogy mindenki Alzában lesz könyékig, mivel a többiek (Aqua, Imperium, stb.) nem tudom milyen cuccot tesznek a kávéjukba, de instant +15-20% Alzához képest. Én is kinéztem egy Gainwardot (2 Gainward meg egy Palit van 600 alatt az előzetes árak alapján, aztán nekem tök mindegy milyen matrica van rajta, és 68 vagy 70 fokra melegszik a kártya), de már nyugtáztam magamban, hogy ebből semmi nem lesz, másnap hardverapron fogom őket viszont látni 800-900 ezres áron (hogy nőne egy lukas zápfog minden scalper makkjára). Az is érdekes, hogy előrendelési lehetőség sincsen. Ez valóban aki kapja marja, ökölharc, csak nem értem mi a pitymallatos jóistenért, amikor már sem covid, sem chiphiány, sem keresztben álló Evergreen. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest