- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Végül nem bírtam ki én is lefuttattam és már meg is találtam milyen beállítás lesz nekem jó.
A DLSS fájlokat a bench-ben kicseréltem a legújabb 3.7-re mivel még a 3.1-et használta és valszeg a játék is azt fogja szal ne felejtsétek el majd kicserélni. Itt lehet letölteni őket: [link]Továbbá én már fel is raktam hozzá a saját ReShade beállításomat ami elég szépen megdobja a grafot és minimálisan vesz el FPS-t.
A max FPS meg csak azért ennyi mert FPS lock-olt az NV driver-em bár nem értem miért csak 116 mikor a lock 119.
-
NvidiaRTX
őstag
Van már újabb driver kint és sztem még Game Ready is lesz a játékhoz tehát teljesen felesleges ezt még tesztelgetni.
Amúgy az Avatar bench a legjobb példa rá, hogy ezek a fix bench-ek nem sokat érnek. A bench lemegy átlag 110FPS-el, ingame meg olyan FPS drop-ok vannak néhol, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest