Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nálam a DLSS használata sosem kérdés. Illetve egy esetben. Ha nagyon gyorsan megy a játék és van DLAA, akkor inkább azt választom. Azért ez az esetek nagy részében nincs így. Viszont a natív recéitől ezerszer inkább a DLSS esetleges enyhe homályossága. Sokkal kevésbé zavar. És azért gyakran kell FG-t is kapcsolni, pl. Cyberpunkba szinte kötelező, főleg Path trace-szel, de RT-vel se árt szerintem. Bár én valahol 120 FPS körül vagyok alapból elégedett, tehát igazából egy 4090 nem ártana 1440P-re sem, de ennyire nem akarok úrizálni.
-
Drizzt
nagyúr
Megjött a 4070TiS TUF. No, eddig a legcsendesebb kártyám, CW is abszolút zérus. Msi 3070 Gaming Triom volt előtte, az mind hangosabb, mind CW-sebb volt jóval. De az se volt rettenetes, ez viszont álom!
-
Drizzt
nagyúr
Van most 372K-ert 4070Ti Super Asus Tuf. Vettem is gyorsan egyet, nem nagyon szokott lenni sokaig. De sokaig tanakodtam, hogy 4070S, vagy 4070TiS legyen. Latom nem sokat szamit a 16GB, de hatha kesobb fog.
-
Drizzt
nagyúr
Viszont az optimizmusra ad okot, hogy van olyan jatek, aminek az fg elso implementaciojaban benne volt ugyanez a hiba, de mara kijavitottak. Egyebkent azt gondolom, hogy ezt rohadt egyszeru javitani, csak sok fejleszto baszik ra. Egyszeruen a overlayt el kell szeparalni render szempontbol es az fg kimenetere kell ravetiteni. Persze biztos van olyan engine, amibe ezt utolag nehez beleszuszakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest