- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz fcsabaa #15466 üzenetére
4.6.3 Beta 2 kell ahhoz, amit szeretnél...bár sok jelentősége nincs a csúszkának, mert alulfeszelni nem lehet vele, ha emeled a feszültséget az pedig nem fog számítani semmit alap esetben.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ScomComputer
veterán
válasz fcsabaa #15408 üzenetére
Ha lesz időd,toljál már te is egy ilyen e-penish benchmarkot egy hwinfó-val karöltve...és dobd be a képet hasonlóan mint én...
Köszi.... -
-
fcsabaa
csendes tag
válasz fcsabaa #15253 üzenetére
Egyébként milyen programokat ajánlottok monitorozásra és OC-ra?
Valamint, hogy is kell azt "properly" csinálni?
Afterburnerrel toljam ki a limitet és kész?
Nem igazán csináltam még ilyet...
Valamint aki kíváncsi 3090 Suprim @ 10900K / 3440x1440p felbontáson valamint 4K-n az nyugodtan írja, hogy mivel is nézzem őket aztán megpróbálok hasznos lenni!/Ha meg kell baxodni, akkor meg kell baxodni/
-
Devid_81
félisten
válasz fcsabaa #14716 üzenetére
Csapjad le rola a hutest, tegyel ra egy olcsobb 360-as vizet, vagy rakd be az egeszet egy fullcover blokkal vizbe aztan az osszes AIB kartya elmehet a sunyiba onnan.
Amennyit rakoltenel a cserere annyibol megvan ra az olcsobb viz is
Kb ennyit tennek egy olyan VGA-val...
-
Tengri
senior tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz fcsabaa #14407 üzenetére
Ha ugyanaz az ar es ugyanannyi a garancia rajuk akkor amelyik jobban tetszik/amelyik markanak amugy is hasznalod az rgb programjat. Ketlem, hogy barmilyen kimutathato kulonbseg lenne a 2 kozott.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Devid_81
félisten
válasz fcsabaa #14277 üzenetére
Azokat meg nem lehet kapni.
Nem lettek visszahivva allitolag, de valamit meg mokol rajtuk az MSI mielott kaphatoak lesznek....
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
3 8 pines verzioknal szerintem annyira elhanyagolhato a teljesitmeny es oc potencialbeli kulonbseg, hogy kb.: az esztetika/penz fuggo melyiket veszed. Illetve az Asus-ok hajlamosak ciripelni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
warcat
veterán
Csak a 3080 verzió tesztjét olvastam el, jó lett, de
1. irgalmatlanul drága
2. hatalmas maga a kártya, bár tény, hogy ennek az eredménye nagyon csendes működés ha alapon hagyod (Asus TUF oc csendes bios környékén!)
3. túl alacsony TDP keret lett adva neki a 3 csati ellenére, fullákol a kártya amikor beleütközik. Ezt bios orvosolhatja.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz fcsabaa #14272 üzenetére
Azt szerintem neked kell eldontened, hogy meger e a kinezet/hutes +200k-t ugyanazert a gpu-ert, mert STRIX-et szerintem meg jo ideig nem fogsz talalni 7-800k alatt. Ha msrp-n jutottal hozza az FE-hez en megtartanam, az azert eleg jo kapas volt.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz fcsabaa #14263 üzenetére
Ha már mindenképp egy vagyont akarsz elkölteni rá, akkor miért nem a legjobbat akarod a pénzedért?
Ez csak léghűtéssel számolva eléggé gyanús, hogy a Strixet jelenti.A sima 3090 FE nyakában ott lohol a kimaxolt FTW vagy Strix 3080.
...
DE:Viszont ha januárban érkezik mondjuk 1000$/EUR-ért a 3080 Ti 20 GB, őszinte marad-e a mosolyod?
2080 Ti bár menthetetlenül drága volt, de 2 évig a csúcsot jelentette a pénzedért...
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Eredeti játékok OFF topik
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB SKU 11322-01
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest