- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Grave_444 #654 üzenetére
Korábban küldtem képeket hogy sikerült beállítani a kártyát.
Nagyon szeretem.Nagyon brutál lehet az MSI Trio, ha ez is ilyet produkál.
Hiába az itx ház, alulról közvetlen a kártya kap 2 befúvó ventit, max 6-700rpm-en.
Procihűtő is max 1100-1200 fordulat.Ez Warzone 2.0 alatt ~120-144FPS magas grafika eredménye.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grave_444 #654 üzenetére
Szia!
Sztem is a 2. opció a jó , ott nincs gyakorlatilag teljesítmény vesztés , cserébe kevesebb fogyaszt , így hűvösebb halkabb
Ja hát igen én is muszáj voltam vele szórakozni , mert a Dual Mini minden csak nem halk , mostanra azonban sikerült véglegesen beállítanom. Érdemes használni tényleg az UV-t , csak időt kell szánni rá -
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #664 üzenetére
Szerintem nem piszkálom meg
Tényleg nem meleg alapból sem ez a kártya egyáltalán (az előző dual ventis Gigabyte 1660-asom 74-75 fokos is volt sokszor, ezt 60-62 fok felett még nem nagyon láttam), hangját őszintén szólva fejhallgatóban szinte egyáltalán nem hallom így sem
Sztem a CPU hűtőm hangosabb mint a VGA-m.
De grat és sok örömöt az új kártyádhoz am
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #657 üzenetére
Ha nem izgat a fogyasztás, akkor amúgy mi értelme az UV-nek?
Az a pár fok olyan sokat számít? Nekem az ASUS TUF kártya (3 ventis monstrum) alapból nem nagyon megy 60 fok fölé még kiengedett FPS mellett sem. Mondjuk nekem egy CM N300-as házban van egy venti az oldallapon pont a kártya mellett, az valszeg elég sokat számít. Meg mondjuk azt sem tudom ez az 5500-as CPU mennyit hagy benne.
UV-t meg sem próbáltam, nem tudom lenne e értelme, fogyasztás nyilván csökkenne, de a kártya teljesítménye is visszább esik nem?
-
PuMbA
titán
válasz
Grave_444 #657 üzenetére
Ja, értem. Én a fogyasztás és a hang miatt undervoltoltam. A gyári 1897MHz-es képest az 1875 MHz semmi és megspórolok körülbelül 40W-ot. A ventik is halkabbak lettek, mert 200RPM-mel alacsonyabb fordulaton pörögnek. Így már kiegyenlített és nagyon-nagyon halk a gépem hangja még játék közben is, mert 1400RPM-en már túlharsogta a CPU hűtőt az ott fellépő plusz rezonancia frekvencia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged