Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
Hardveraprón láttam olcsóért Arctic Accelero Xtreme IV hűtést, gondoltam teszek vele egy próbát. A kártyán lévő felfogatás 53,2mm, a videokártyámon (Manli RTX3060) pedig 54 mm-res lyukak vannak, volt egy kis rizikója de bejött, össze tudtam rakni a hűtést. Elég brutál így, súlya is van, sajna az IO shield-et nem tudtam visszarakni, mert annak a csavarjai a gyári backplate-be mennek bele, szóval most csak úgy "lógna" a kártya, de szerencsére megmenti a napot az előlapi USB3.0 kivezetés, mert pont megtámasztja a középső ventit
még ez az új backplate is necces volt, mert a procihűtőm eléggé lelóg, de pont nem ér hozzá. Szóval most jól ki van fullozva a kis micro atx alaplapom. A hűtés 49-50 fokon maximalizálódik (max ventivel használom játék alatt), pubg-ben ha 150-re limitálom a képkockákat, akkor van hogy 41-42 fokig megy csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardveraprón láttam olcsóért Arctic Accelero Xtreme IV hűtést, gondoltam teszek vele egy próbát. A kártyán lévő felfogatás 53,2mm, a videokártyámon (Manli RTX3060) pedig 54 mm-res lyukak vannak, volt egy kis rizikója de bejött, össze tudtam rakni a hűtést. Elég brutál így, súlya is van, sajna az IO shield-et nem tudtam visszarakni, mert annak a csavarjai a gyári backplate-be mennek bele, szóval most csak úgy "lógna" a kártya, de szerencsére megmenti a napot az előlapi USB3.0 kivezetés, mert pont megtámasztja a középső ventit
még ez az új backplate is necces volt, mert a procihűtőm eléggé lelóg, de pont nem ér hozzá. Szóval most jól ki van fullozva a kis micro atx alaplapom. A hűtés 49-50 fokon maximalizálódik (max ventivel használom játék alatt), pubg-ben ha 150-re limitálom a képkockákat, akkor van hogy 41-42 fokig megy csak.