- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
-
nitro16
senior tag
-
-
nitro16
senior tag
Akit érdekel válaszolt az nvidia pár kérdésre. [link]
-
nitro16
senior tag
válasz
Találtgyerek #2571 üzenetére
Csak leírtam, hogy nálam mik a preferált márkák. Nyílván függ az ártól/az adott darabtól/mennyire sikerült jól a hűtés stb. De mivel még egy custom hűtéses se jelent meg így mindegy is. Az meg, hogy ki mit vesz, nekem tök mindegy, mindenkinek megvannak a preferált márkái.
-
nitro16
senior tag
Teljesen felesleges/értelmetlen spekulációkba bele menni az árazást illetően. Pár hét és ki fog derülni minden, illetve kapunk "rendes" teszteket is, nem csak ilyet amit az nvidia közölt mert azt azért fenntartásokkal kell kezelni.
warcat: Azt majd meghagyjuk az asus fanoknak.
Én előbb veszek egy MSI/EVGA talán Giga kártyát mint Asus-t.
-
nitro16
senior tag
válasz
Laraxior #2564 üzenetére
Én is agyalok, hogy mit kellene venni. Teljesen új pc van tervbe, így jó pár év pc nélküli lét után, igazából a kártyák bemutatására/illetve a tesztekre vártam/várok. 3080 vagy 3090 gondolkodom, leginkább legujabb cod multik/stream lenne a felhasználás, illetve az újabb gamek.
Mivel monitornál is 27-32" 144-165hz g-sync 1ms, van kinézve ide szerintem bőven elég lenne a 3080 is. Ekkora méretnél szerintem a 4k monitorok elvesznek mert annyira kicsi, hogy nem fogja az ember látni azt a különbséget a képátló véget nem? Meg hát egy olyan monitor 300-400k, ami borzasztóan sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gombászkönyvek egyben
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest