- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
zabcs80 #1025 üzenetére
" Iponban azt mondták, hogy nem a memória a szar, hanem a memóriavezérlő és “találkozunk még” "
Bíztató
...
Nekem utoljára ezt egy kompakt víznél mondták, mikor visszavittem, pumpaleállással, ami ráadásként megölt egy i7-es procit is.., hogy sorra halnak a kompaktok, Corsairek is, és van jó pár darab a szervizükben... azóta csak építettben utazok.. -
-
Spirit
őstag
iponba?hujjujjujj..ha nem húz lángcsóvát, az szerintük hibátlan vagy kapsz egy másik javítottat a régi dobozába..egy hónap után. Inkább küzdök a postázással külföldre. Szegény Te..
Még feladás előtt ránéztem megint gyári órajeleken a kártyára, mostmár win alatt is volt, hogy szemetelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest