- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Rogan99 #1915 üzenetére
Szomorú. Remélem nem az összesnek ez a sorsa, mert akkor lehet járkálgatni vele egész évben
Nekem a Metro-s probléma továbbra is fent állt most este, ugyan úgy hibázott a kártya.
Közben emeltem a venti fordulatot, és megszűnni látszott
Az az igazság, hogy sehol máshol nem tapasztaltam eddig még ezt a ( fent említett ) jelenséget, csak a Metroban, és azt is egy adott területen. Nyomtam egy órát más helyszíneken, ott nem tapasztaltam ilyet, pedig volt 99% gpu máshol is. Lehet a VRAMot kajálta ott valami de nagyon, az meg nem bírja
Még tesztelgetem, de lehet ez is a végét rúgja lassan. Fene tudja -
Devid_81
félisten
válasz
Rogan99 #1482 üzenetére
En sokat szenvedtem a hofokkal, elobb a gyari ventiket kaptam le a kartyarol es 2x120mm 1700-es ventikel fujtam telibe tesztre, majd Kraken G12+H55 1700rpm push/pull ventikkel, majd most a vegleges a 280-as radi lett 4db 140mm 1200rpm push pull felallasban.
Az eletben nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok kolteni erre a kartyara csak amiatt mert gyenge volt a hutese, pedig az Asus Dual OC nem is nez ki annyira kevesnek meretre, kozben meg egy kalap fos -
Raymond
titán
Klasszikus DHL - nem tudjak idoben kihordani a csomagokat igy eljatszak azt hogy egy rakatot ott hagynak az atvevohelyen (posta vagy valamelyik bolt aki a DHL partner) es nalad meg ha szerencsed van akkor megjelenik a cetli meg aznap, ha nem akkor csak masnap. Ha postan kell atvenned akkor szopas, mert tenyleg nincs ott ma csak holnap, de ha valami bolt es tudod melyik az (alltalaban ugyanaz az ember jatsza ezt a jatekot ugyanazzal a boltal) akkor most is elballaghatsz oda mert ott lesz a csomag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Hibás Videókártyák // RTX2060 6GB/RX6600 8GB
- MSI és Inno3D RTX 2060 Super 8GB és RTX 2060 Videókártyák /Dobozos/Jótállással!/Posta ok!
- ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB használt videokártya számlával 1 év garanciával!
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Inno3D nVidia RTX 2060 Super Twin OC X2 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest