- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Meglep ez a nagy kényeskedés hőfok-ügyben, még 80 fok feletti hőfokokat is ritkán látni a tesztben, amikor a gpu elvileg simán bírná a 90fokot is (anno laptopgrafikákat nyúztam 90 fokon).
Persze ilyenkor üt be az, amit a mezei júzer nem lát, a VRM hőfoka - ami az egyik karitípusnál jó (ebben a blower a király tudtommal) a másiknál ultragáz, 20 fok hátránnyal a gpu-hoz képest).
-
-
-
Yany
addikt
Ezt a hsz-t nem teljesen értem. Egy 2070-eshez képest bőségesen túlméretezett hűtésű (3 ventis WindForce) kártyát linkeltem 519,- euróért, csak még a lakásig történő eljutás árát is beletettem. De ugyanennyiért kapsz Armor-t is, amiről szintén kiderült már, hogy több mint elég a 2070-eseknek és csendes is.
szerk.: még1x elolvasva lehet, hogy te a Vega hűtésére értetted, bár nem egyértelmű, mert nitrónál jobb hűtés nem igazán van vegához.
-
-
-
Devid_81
félisten
Az mennyire durva, hogy ~300Watt a felso hatara a 2080-nak, de a Ti-k meg 330Watt es kesz.
Mondjuk ez inkabb a 2080 szegyene, hogy ennyit zabal
Nem tudom mi lesz itt ha a most eppen mely alomban levo tensor core-ok beindulnak.
Fogyasztas, melegedes, OC stb mit fog mutatni a kep a mostanihoz kepest -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Robogó, kismotor
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest