- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyobb esélyét látom annak, hogy valamilyen kéretlen alkalmazás ténykedik a háttérben.
Monitorozni kellene a CPU szálak kihasználtságát előtte és az anomália közepette.(#9663) Genius007: Nagyon röviden nem érdemes, tedd külön körre a VGA-t.
Nem a pumpa a gond, inkább az hogy 50C°-os vízzel már nem fogsz CPU-t is hűteni. -
Joshi
titán
-
VTom
veterán
Sosem értettem, hogy miért kell a GPU-nak feltétlenül 100%-on dolgozni.
Mert akkor hajcsa ki?
2560x1080 60Hz-en miért ne dolgozhatna 80%-on? Egyszerűen nem szükséges neki 100%-on dolgoznia. És oda még a CPU-d is elég, mert nem kell annyi adattal ellátni a GPU-t, hogy viszafogja.(#8858) RazoR (#8859) Devid_81 A bányászkártyák a Sátántól valók, és pont!
Ti is biztos bányászok vagytok és el akarjátok adni a kártyáitokat!
-
Bossp
addikt
hát nekem a gyári olyan vigan viszi 3,8 Ghz-en hogy öröm nézni szerintem a 3,9-et is még elvinné
Most max 70 C
.
Kártyára egy alap biztonságos tuningot gondoltam
bár Ti-t még eddig csak alul feszeltem
Nem tudom most a tuningnak hogy álljak neki itt nicns összefoglaló vagy csak béna vagyok és nem látom xD na majd vissza keresem a kommenteket.
-
Bossp
addikt
-
A kartya jo valasztas volt , de ahoz a monitorhoz ( 2560*1080) tul eros ,ahogy irtad is malmozik a kartya . Eleg lett volna egy 1080is. Abban a felbontasban a CPU szamit inkabb , nyernel jo par fpst ha feltoltnad a procit 4ghzre.
A felskalazas jo dolog ,szebb is a kep es a VGA is dolgozik legalabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest