- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-FLY->
őstag
Hüm, véletlenül benn hagytam az AB-ben a clockokat és néztem egyet, EVGA szerint megadott 1342MHz helyett, 1405MHz-t tart a GPU. Ez az boost 2.0, ami nincs mindenkinek?
-
-FLY->
őstag
válasz
Bjørgersson #12934 üzenetére
Néztem ezeket az 1050ti előzetes teszteket, már ha egyáltalán nem kamu. Valamivel kevesebb pont nálam time spy-ban az evga 960-as (szinti nekem nem mond sokat). Várom a független teszteket, de már tartok attól, hogy egy kanyi vasat sem lesz érdemes belerakjak a cserébe.
-
-FLY->
őstag
válasz
Long Man #12610 üzenetére
Persze, hogy kompromisszumos, hiszen régi számteches léptékkel. Pont a középkategóriában kellene folyamatosan cserélgetni a VGA-kat ahhoz, hogy mindig meg lehessen gyúrni a grafikát. 1060-ban talán van kicsivel több időtállóság, mint az idáig megjelent 60-as végűekben, de ne felejtsük el, hogy nem 70k indulóára volt-van.
Jelenleg nincs utódja a 950-960 vonalnak anyagilag, bárhonnan is nézzük az 1060 nem alternatíva. -
-FLY->
őstag
válasz
Tikakukac #10122 üzenetére
Lehet én is veszek rá plusz garit, mondjuk amilyen erőforrás igényű játékokat futtatok, simán kitarthat 5 évig. Nem tudom mi igaz belőle, de hallottam olyat, hogy a GTX 560-ast kicserélték GTX 960-ra gariban pár nap alatt, mikor az tönkrement. Nem kis gyorsulás, majdnem ingyen.
-
-FLY->
őstag
válasz
Tikakukac #10103 üzenetére
Nah arra kíváncsi lennék, hogy ha már eladtad a kártyát, akkor azt az új tulaj vajon hogyan tudja gariztatni közvetlenül az EVGA-val. Adsz hozzá egy profilt? Vagy te intézed neki, ha még megtalál egyáltalán? Simán sorozatszámról elintézik neki, látják, hogy hol tart a garival stb, akkor is, ha nem ő vásárolta újonnan és nem is az ő nevére van beregisztrálva?
-
-FLY->
őstag
Amúgy srácok én egy dologban biztos vagyok a hátlappal kapcsolatban, k.jól néz ki, főleg az EVGA.
-
-
-FLY->
őstag
válasz
Grafirka #9969 üzenetére
Magas fps szám mellett megnéztem, Corsair 300R-ben van, teje perforált, ha odateszem a fülemet, egyrészt leizzadok, másrészt én egy alig kivehető sípolást hallok talán, de csak ha a vinyók is állnak. 120Hz-es monitorom van, tehát korlátozok ennyi fps-re, ilyenkor abszolút nem hallom.
-
-FLY->
őstag
EVGA kinél hogy teljesít cicergés szempontjából?
-
-FLY->
őstag
Pontosat nem tud mondani itt senki, ahogy teljesítményükről sem. Értelme meg nem attól függ, hogy mikor jönnek az újabb kártyák, hanem, hogy megfelel/kell-e a 950. Várakozással csak megy az idő, ami nem visszafordítható, ha van pénzed rá és kell, akkor megveszed és játszol.
-
-FLY->
őstag
Már majdnem írtam, hogy minek szórakozni egyéb márkákkal, ha van EVGA GTX960 4GB (hátlapos, dupla biosos) 64-68e forintért, aztán megnéztem az árát most...
-
-FLY->
őstag
Csatlakoznék, EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+. Jónak tűnik, marad vagy 3 évig biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRESZ kérdések és válaszok
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest