- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz ScomComputer #117634 üzenetére
Tavaly augusztusban az akkori netszolgáltatónknál volt egy három napos kihagyás (support semmit se ért), pont a Mass Effect Legendary-val játszottam, teljesen offline játék, milyen jó lesz. Aha, az Origin onnantól fogva működik offline módban, ha egyszer elindítod online módban Telefonról kellett mobilnetet osztanom a gépnek addig, amíg el nem indult az Origin.
No Sana No Life
-
VTom
veterán
Kölcsön kell kérni a játékokat, vagy virágboltból venni, akkor nincs ilyen gond.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Alpi.
addikt
Nekem egy ilyen játékom van, de én nagyon nehezen éltem meg, hogy nem megy net nélkül ! RDR2 Nem netes játék kizárólag, mi a rákért nem tudok játszani internet kapcsolat nélkül ?! A többi simán indul az aktuálisan megnyitott származási hely nélkül.
Soha sem mennek nekem ezek. Nálam még egy játék a XY\gfgfd\ könyvtárban található EXE file-al indul. Az asztalról vagy gyorsindítóról való indításhoz annak az EXE-nek kell egy parancsikont csinálni. Egyszerű, mint a pofon.
Amúgy is annyira stabilan futó játékok jönnek, mindenképp akarom, hogy a háttérben még minél több dolog zsizsegjen, hogy ha esetleg összefossa magát, még csak ötletem se legyen, mi okozhatja.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
FLATRONW
őstag
Remélem azért idővel kijönnek még a GOG-ra a nagyobb játékok is.
Nem baj, ha 5-10 évvel később, de abból legalább lehet mentést készíteni. -
keIdor
titán
PC-n már kb. 15 éve nem használok lemezt, talán az Orange Box és a Crysis volt az utolsó, amit lemezen vettem.
Sokkal kényelmesebb a Steam, de értem amit mondasz. Ha nincs internet, akkor is használhatatlan az egész. Ez van, ennek is van több előnye és hátránya. Valamit valamiért.
Magyarországon amúgy most egy átlag fizetésből több játék kijön, mint régen, akár a 2000-es éveket, akár az 1990-es éveket nézem. Még azokkal a szar fizetésekkel is.
Nézd a jó oldalát, egy játék ára az elmúlt 15-20 évben “csak” dupla annyi lett, azaz van kb. egy kétszeres szorzó.
A hardver viszont háromszor, négyszer annyiba kerül, az ingatlan árak még ennél is jobban elszálltak. Az élelmiszer is megérne egy külön hsz-t. Autó árak… szintén.
A játékot ráadásul hamar le is akciózzák. Aki tud várni 2 hónapot, az olcsóbban megkapja a már patchelt játékot.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sonja
nagyúr
Naja, csak akkor valóban vettek a játékot, most viszont már inkább csak béreled!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!