Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovics
aktív tag
válasz
szasanyi #8322 üzenetére
hát mivel évek óta nem tudok nagyobb címekkel játszani, ezért gyakorlatilag ha 3 év múlva mediumon elfut a játék akkor én már boldog vagyok
de azért jelenleg elvárnám a high/ultra vegyes beállításokat legalább idén
bár az árak miatt még nem aktuális a dolog, és ha így halad akkor lehet csak nyár lesz mire veszek gépet, de tervek szerint 1 hónap -
ovics
aktív tag
válasz
CptAdamica #8314 üzenetére
nem tudom hogy most hogy állnak a driverek miatt a dolgok, de eddig azt olvastam hogy nem igazán éri meg a 480, akkor már 470 és egy kis tuninggal be is lehet érni a 480at. nyilván abban is van némi tuning potenciál, de szvsz nem éri meg az a minimális különbség az esetleges +10.000-et
kérdezz rá a topicjában ha a mellett döntenél -
ovics
aktív tag
az a baj, hogy tényleg berendeltünk vagy 10-et, titokban kellett volna tartani, csak nekem szólni privátba és akkor az a 2 elvész a tömegben és az év üzletét nyélbe ütöttük volna januárban
-
ovics
aktív tag
na jó, kicsit nagy a szám, bár tényleg megvenném, csak egyelőre nem tudom hova tenni :/ laptopba nehéz belepaszírozni egy ekkora dögöt
bár úgy se kapjátok meg
minden esetre utánajárok hogy hova rakhatnám
de inkább kivárok holnapig, aztán ha más nem berendelem magamnak én is, pár hónap garanciavesztést megérne
-
ovics
aktív tag
ha valaki megkapja ennyiért, én 70ért megveszem
-
ovics
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #8223 üzenetére
elég gyanús
-
ovics
aktív tag
tudom hogy most ez egy játékra való levetítés, és valószínűleg amds játék, de az rx480 ennyivel jobb?
illetve akkor megkérdezném még egyszer, ezt már mindenkitől, hogy a phoenix megér e +7.000-et a windforce hűtéséhez képest? kicsit ódzkodom a gigától, mert arról panaszkodtak páran, míg a másikról nem olvastam ilyet
-
ovics
aktív tag
a phoenix hűtése megér +7k-t a windforce-hoz képest?
-
ovics
aktív tag
sziasztok!
úgy néz ki hamarosan belépek a klubba. kérdésem az lenne, hogy a phoenix 6gb-s kártyái mennyire jók a tapasztalatok szerint? azt tudom hogy általánosságban a kártya megfelel fhd-ra játékra.
ennél a kártyánál azt írják a boltnál (pcx) hogy a memória órajel 4000, míg a többinél 8008-at, ez jelent valami hátrányt? -
ovics
aktív tag
sziasztok!
nagyon gondolkozok a kártyán, meg a nagy tesóján is (1060 6gb vs 1070) de olyan helyzetben vagyok, hogy vagy i5-1070 vagy i7-1060. na most ahogy olvastam az i5 néhol elfogy az 1070 alatt, szóval ettől kicsit tartok, az i7 meg kiszolgálná a következő kártyát is tutira.
a kérdés az lenne hogy mennyire elég az 1060 fullhd-ra játszani? nézegettem a teszteket, elég meggyőző, de ugye a tapasztalat néha mást mutat. hozzátenném hogy évek óta nem tudok nagy címekkel játszani mert a lapos nem bírja már, szóval azért hatalmas igényeim nincsenek, csak mondjuk 2-3 évre szolgáljon ki, némi kompromisszummal is akár.köszi előre is a válaszokat (=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest