- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fletch
csendes tag
válasz
Nyalos #15206 üzenetére
TV típusa?
Philipsekkel elég sokszor fennáll egy komoly probléma: Full HD-sek, viszont 1080p-t nem kezelnek, csak i-t.
Max akkor jön össze ha váltottsorosra állítod a képfrissítést. De nem biztos, ha mondasz egy típust megmondom tudja e a tv-d az 1080p-t ténylegesen, vagy nem.
-
Fletch
csendes tag
Sziasztok.
Op.rendszernek érdemes a ista-t használni? Vagy megfelelő az XP-is?
-
Fletch
csendes tag
Sziasztok. Most vettem új VGA-t XFX 9800GT helyett 50-ért egy Gigabyte GTX 260-ra esett a választásom, ezelőtt nem volt vga-m csak az alaplapi 9300.Full referenciakártya.
A hűtője nagyon halk hálisten, ez egy fő szempont volt, még nem teszteltem, ha valakit érdekel írok eredményeket.
Más: Tudom hogy alaplapos kérdés, de lehet tudtok segíteni.
Alaplapom: Asus P5N7A VM
Nem tudom húzni a procit. (E5200) Benn a Biosban nem tudom átállítani sehogy az FSB-t, akármit nyomok nem reagál rá. Tudtok rá valami megoldást?
Válaszokat ismét előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest