- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Köszi, az a 40% ami hangos. Akkor vagy marad a VGA csere vagy AC xtreme gtx pro. A biosos dologgal nem volna bajom de ha nem lehet 40% alá vinni akkor el sem kezdem a moddolást. Szoftverrel beállítottam 30%-ra és megszünt a hangja az már jó volna, de maunális és a feleségem is használja a gépet, így valami olyan kellene ami 3D-ben magától szabályozza 2D-ben meg 30%körüli automatikusan. Hááát nem tudom. Teljesítményben megy vagyok vele elégedve nem igazán kell több, de 10+ K-t egy hűtőért. Pedig ez a leghangosabb pontja a gépnek.
-
Fr3eWar
őstag
Hali, próbáltam visszaolvasgatni de beleuntam. Melyik progival módosítjátok a vga-bios-okat? Nekem az kellene hogy 2d üzemmódban alacsonyabb legyen a venti fordulatszám. (giga gtx 260oc)
Köszi előre is!
-
Fr3eWar
őstag
Helló,
Úgy néz ki lecserélem a 4870-et egy 55nm Giga GV-N26OC-896I-ra. Kérdésem az lenne, hogy volt-e valakinek baja ezekkel? Olvasgattam rengeteget, a külföldi fórumokon is sokat írtak a fagyásokról, itt is volt néhány post. Ezek mind driveres hibák voltak? Jelenleg van atomstabil driver a GTX260-akra? Nem nagyon szeretem a kékhalált, de a pirosat vagy zöldet sem. A házam hűtése szerintem elegendő lesz, valamint a TX650-es 12Volt 52Amper(egy ágon) is.Üdv, Fr3eWar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LEGO klub
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest