- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az NV féle powerplay nem csak feszt meg órajelet vesz vissza hanem a GPU nem használt részeit is lekapcsolja.Ezért nagyon veszélyes a 2D-s értékeket buzerálni... amugy is egy aranyszabály,hogy ahhoz nem nagyon nyulunk,vagy ha mégis nem a 2D-s VCore-t csökkentjük ...legyen elég az amit az NV ad,ugye letöltőgépbe meg nem GTX-et rakunk...
-
TTomax
félisten
válasz
Black-core #15664 üzenetére
Látom nem nyugszol,amíg gariban vissza nem viszed azt a VGA-t...Máris szolok elötte,hogy a GPU nem CPU... és a feszt nem tudod ugy hangolni,ráadásul a GPU nem nagyon tűri a tulfeszelést...na de nem papolok tovább... a Rivatuneres tulfeszelést nem ajánlom...
Probáld ki ezt...
GPU Voltage Tuner (EVGA )
és az okositás hozzá ha nem EVGA karid van....
Patch
ha nem megy akkor egy EVGA BIOS-t is fel kell raknod... -
TTomax
félisten
Én nemrégen raktam vissza a 64bites Vistát egy hosszabb WIN7-es barátkozás után..Mivel egyre több DX10-es játék jön (persze van ami teszt után kuka,söt alig van ami megmarad egy hétnél tovább ,de kipróbálni ki kell) ezért nálam a 64bites XP szóba sem jöhet...sajnos a WIN7-el még vannak gondok,a Vista azért még stabilabb...aztán beleszaladtam pl olyasmibe is amikor egy játék azért nem települt mert szerinte a WIN7 nem újabb mint a vista...amíg nem lesz végleges WIN7 addig 64bites vista a legjobb választás 4G RAM-hoz...
-
TTomax
félisten
válasz
Black-core #15400 üzenetére
Nagyon gyorsan ki fogod te azt a 8800GTS-t venni ha számit valamit a powerplay.... én is kivettem a GTX280 mellöl a 8800GT-t
Viszont az összes 9-es karival megy a powerplay... nekem most egy 9600GSO van benn,mondanom se kell fillérekért vettem... (40font) -
TTomax
félisten
És még most van benne egy 9600GSO ami tényleg nincs terhelve,mert csak szinkronban tudom hajtani igy annyit megy a GTX is ha foldingolok.Amúgy pedig több ez 300W-nál mert bizony a GTX dolgozik a legtöbbet,állandó 80-85fokos a gyári hűtővel,702/1458/1260.Semmi rivatuner fanbuzera amit megy annyit akar,kb most megy 4hete folyamat.Ha leég akkor gariba visszaviszem,ennek bírnia kell!!!!!
Ezt amúgy arra írtam milyen jó kis tápok a Corsairok,alig langyos a HX520...
Amúgy most a 9. vagyok a magyar csapatban van egy srác akit üldözök GerBeGurGya-hivják azt hiszem ö az USA-ban él,és egy HD4870CF-el nyomja a foldingot van még kb. 350.000 pont előnye,de szépen fogyatkozik.Jelenleg egyébként az én gépem a "legerősebb" a csapatban ezt nagyban köszönhetem az NV-s féle Cuda támogatásnak mert terraflopsok ide vagy oda bizony GPGPU-ban baromi erős a GTX.
Amúgy itt egy napra kész statisztika a csapatrol ha valakit érdekelne[link]
-
TTomax
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15332 üzenetére
Simán vinne kell,nagyon erös az a táp 12V-on... az én HX520 jelen pillanat visz egy GTX280-at 702/1458/1260,egy 9600GSO-t alapon egy Q9550-et 3,6GHz-re huzva,2 vinyot,1 floppyt,egy DVD-t 4G RAM-t egy x48-as lapban... és minden 100% terhelésen van 24/7 és meg e nyikkan...kemények ezek a Corsair tápok...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15282 üzenetére
de látod mi nem vesszük magunkra...sörözünk
elisszuk a kártyán árát...
-
TTomax
félisten
válasz
Bluegene #15271 üzenetére
De jó,hogy GTX280-at vettem,,,
tudtam én hogy nem szabad 260-at azért volt olyan olcsó meg még azért olyan olcsó most is...
Szerencsére monitorbol is csak olyat vettem ami 1680X-ig tudja... egy olyan kamu 22-est... szégyellem is magam...
A HAWX-t meg kis se próbáltam a franc vigye el....biztos szaladtam volna egy radeonért,hogy a hangsebesség 2X-nél lássam az élsimitást a háztetökön... ja hát mindezt legalább 23fps-el....ja nem... DX10.1-ben akár 25-el is... -
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15086 üzenetére
egy ezrest ha ér...
-
TTomax
félisten
Az meg sem fordult a fejetekben ,hogy jó néhány hete téma volt a fórumon az,hogy az NV megengedte a partnereknek az egyéni PCB tervezését,használatát a költségcsökkentés miatt... Biztos jobbat kapsz mint a ref. ugye?
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
schwartz #14938 üzenetére
Relativ elég sok garanciás probléma volt eddig ezekkel a 550-es cwt tápokkal...a HX szériához képest...a corsair tápok gyenge láncszemeként híresült el,igaz nekem nem volt ilyen csak ami most van a HX520,na pl azt én nagyon merem ajánlani... vitt ez már mindent...E8400-et 4850CF-el Q9550-et GTX280+8800Gt-el... persze mindent ronggyá rángatva is... eddig tette a dolgát hibátlanul...
Nem bírsz aludni vagy esetleg dolgozol??
-
TTomax
félisten
válasz
Svájcinéger #14928 üzenetére
Az az egy Corsair ami NEM ajánlott.... azt ne vedd meg... HX520/620 , TX650 vagy a HV750 is igaz ez CWT beles nem pedig seasonic,de erről nincs annyi rossz tapasztalat mint a VX550-röl...
-
-
TTomax
félisten
Na ez a 90-100 fok egyáltalán nem itt van,ezt tapasztalatból mondom... 120 fokig meg el se tud mennimert 95foknál meseszépen meglassul, egyszer egy vinyócsere után egy IDE kábellal véletlen megszorítottam a ventit,aztán játszottam egy kicsit...és azt hittem rosszul látok amikor meglassult,és elkezdett hibázni...ugyhogy a hosszútávú 90-100fok az minden csak nem normális... 85fok felett én már nagyon kényes vagyok rá!És bizony folding alatt még igy is van hogy 82-85 fokig melegszik 100% venti melett... de van amikor csak 66 fokos 40% ventivel, a feladatok nem egyformán terhelnek...
(#14872) Svájcinéger
Szerintem meg elviszi a tápod...a 8800 320-as GTS-ed sem eszik most jelentösen kevesebbet... az HD4870 meg majdnem többet fogyaszt IDLE mint a GTX280... AZ RV770 IDLE fogyasztásán lett volna még mit csiszolni... -
TTomax
félisten
válasz
Blacki #14845 üzenetére
Én 185.20-at használok ez a leggyorsabb driver,de néha instabilkodik... minden esetre jó 5%-10%-al ver mindenre CUDA számítások alatt...
Egyébként játékra az utolsó WHQL a 182.08 a legjobb,ha nem foldingolnék azt használnám...(#14848) Zoli1222
Sajnos maradéktalan hütés eddig még nem készült (lég),nevetséges VRM bordát adnak amivel jobban melegszik mint a gyári hűtővel...a GPU-t szépen lehűtik de a VRM meg izzik minden GTX-re való hűtéssel...nem nagyon éri meg csak vízre cserélni a gyári hűtőt..sajnos ez van,én is nézegettem egy darabig...mert az én GTX-em folyamatos 100% load meg 24/7,és bizony 75-80 fokos...kicsit féltem de a vizet meg drágállom... -
TTomax
félisten
Nem tud valaki quadro soft modot GTX280-hoz?
-
TTomax
félisten
válasz
Zoli1222 #14665 üzenetére
Ilyenkor mindig elgondolkodok miért jó ez,és kinek... a sok buta ember most akasztaná az NV-t,bezzeg amikor a 8800GT vette akkor jó volt az.... azt meg nem tudják ám felfogni,hogy az ATI sem népjóléti minisztérium... lehet majd venni RV870-et aranyáron... mint ahogy 8800Ultrát is lehetett....én már hozzá sem szolok max ha már nagyon csipi a szemem... a cikk szerzője meg folyamatosan ontja a negatív híreket,szuper táptalajt adva a flémháborunak .... már jó néhány ilyen cikket tudok mutatni a top 100-ban... na mindegy most mindenki örül,milyen szuper a HD4850 vagy 30,vagy 70...de majd lesz görbülő száj ha cserélni kell és nem lesz verseny...
-
TTomax
félisten
válasz
schwartz #14637 üzenetére
A radeonra most szerintem lehet majd jó akciókat kifogni....főleg így a HD4890 előtt....és hát én amikor vásároltam a GTX-et akkor ha lett volna gyorsabb egy magos akkor azt vettem volna,szerintem nem egyformán gondolkodok az emberünkkel mert akkor ö a GTX280/285-ön hezitálna...
Ez amugy egy olyan megjósolhatatlan dolog... gyanítom mire a radeon jelentősen gyorsabb lesz addigra kuka lesz a helye mindkettőnek,meg lehet nézni egy 2évvel ezelőtti felső közép VGA-t mit ér most...és mire elég... -
TTomax
félisten
válasz
paprika #14626 üzenetére
Az én véleményem... a GX2-t biztosan nem vennék már,mert multiGPU és hát DX10 alatt szűrökkel elvérzik,na meg a fogyasztás meg a hőtermelés sem elhanyagolható.A következő versenyzők maradnak... GTX260 192sp (ezt csak ha nagyon nagyon jó áron valahol) GTX 260 216sp (ezt én bármikor) HD4870 512 (a másik versenyző,habár a 216SP-s GTX elveri jelenleg) HD4870 1G (nos hát őkelme pedig szűrökkel szépen el tud húzni a mezőnytől)
Sajnos nem tudjuk milyen felbontásban és milyen oprendszerrel akarod használni,én a 216SP-s GTX-et és az 1G-s HD4870-et ajánlom,a következő másfél évben elég lesz mindkettő,1680X1050.ig szinte minden értelmes játékra.
Amit még hozzátennék... ha radeont választasz lehet néha várnod kell egy két hónapot mire olyan catalyst jön ami megoldja néhány uj játék bugját,de előbb utóbb azért megoldják,továbbá arra számolj hogy a radeonokhoz "erősebb" proci kell hogy mindent kiadjanak magukból.Ha NV-t választasz akkor idén jó néhány játékban le kell mondanod a DX10.1-es ficsörökröl,ezt döntsd el magad mennyire fontos...
A GTX ha jól emlékszem kevesebbet fogyaszt,és kicsit hüvösebb (idle),load meleg mindkettő...továbbá a GTX-ben több "tuning" van mint a radeonban valakinek ez is szempont lehet...Az árakat is azért figyelgesd,mert azért egy 1G-s radeont egész jó áron ki lehet fogni,szoval én a helyedben a GTX260 216SP Vs HD48701G-böl a jobb árut venném.... én... -
TTomax
félisten
Nekem is ki van vágva amúgy a gépem oldala a VGA magasságában,és 2DB 12-es Xigmatek veni tol a VGA alá egy kis levegőt.Erre még a 4850CF miatt volt szükség mert azok borzasztóan fűtöttek,akkoriban az egyik venti tolta a másik pedig szívta a levegőt a 2 S1-el hűtött 4850-röl.Igy is majd meggyulladt odabenn minden.Többek között ezért is kellett mennie a 4850CF-nek,mert az angol "kánikulában" ami kb 22Cfok 45 fokos meleget csinált a szobámból,mert ugye nem megy a powerplay a radeonoknak... a vcore-t nem veszik vissza... a radeonok mentek,a gtx jött...a szobám hűvös maradt az idegrendszerem meg nyugodt.
Amúgy kb nekem is ilyen hőfokok volt addig amíg a Folding nem ment....most viszont igy megy a gép 100% terhelés mellett....a folding home-ról...A jelenlegi orvostudományi ismeretek odáig jutottak az élőlények működését kutatva, hogy a fehérjék működését, illetve hibás működésük okát szeretnék megtudni, melyek számos komoly betegség forrása.
Bár réges rég ismerik a fehérjék összetétélét, azok működése egyáltalán nem csupán az alkotórészek darabszámából következik (mint pl. egy pici molekula H2O) hanem főleg térbeli geometriai kialakulástól.
Furmányos alakjai ugyanannak a fehérjének olyan hosszú lépéssorozat alatt alakul ki, ami alig lehet elhinni.
Megfigyeléssel, a valóság rögzítésével jelenleg (jó ideig biztosan nem) megoldható, tehát a klasszikus kísérletek módszere itt nem alkalmazható.
Modellezni, számítani elvileg persze lehetséges, de amióta a feladat ismert, nem volt olyan szuperszámítógép (illetve pénz hozzá) amivel véges időn belül eredmény várható lett volna.
A világban működő rengeteg PC számítási kapacitása viszont már esélyt ad arra, hogy a feladatot okosan párhuzamosítva, neten szétszórva majd összegyűjtve az orvosok számára szükséges eredményeket belátható időn belül szolgáltathassa (ráadásul karitatív alapon, azaz ingyen)
Nem nehéz gondolom kitalálnotok, mennyi eladott hardver működik nem teljes kapacitáson, s e maradék szabad erőforrást célozza meg e kezdeményezés.
Évek óta írnak verziókat CPU-kra, de amióta a 3D grafika hardver támogatása nagyságrendekkel megnőtt, a GPUk e feladat számára jóval nagyobb teljesítményt nyújt a párhuzamosíthatóság támogatása miatt.A kliens futtatásához egyébként az NV kártyák a CUDA-t használják,és a felépítés miatt az én GTX280-am lenyomja a 4870X2-t is számítási teljesítményben....Sajnos a magyar csapat nem áll túl fényesen, én a folding@hungary-t próbálom meg erősíteni...
-
TTomax
félisten
Az a bajom,hogy az én gépem 24/7 foldingol,100% CPU,és 100% GPU terhelés mellett.A gyári hűtő meg bizony néha felmegy 100%-ra is,de nekem már 70% felett hangos mert éjjel felébredek rá... kb 2méterre van a gép a fejemtöl,eddig nem érdekelt amíg "csak" játszottam,de most hogy párszor felébredtem már zavar....
-
TTomax
félisten
válasz
rup1u5 #14569 üzenetére
Eseménynaplóra gondoltam....
#14586) Henk
Pffffff.....ez tényleg siralmas.... hőleadó felület nulla....
-
TTomax
félisten
Erre hogy rakott 2-t? Egy 92-es venti takarja az egészet... amúgy pont ez is a bajon vele,egy S1-nek nagyobb a hőleadó felülete így ránézésre...vizet most nem akarok mert egy full cover EK blokk a GTX-re ugy 66 font,és ki tudja meddig lesz ... no meg csak a GTX-re luxus a víz,viszont a procimra meg nem kell,nagyon bevált a xigamatek...de úgy látom nem sok alternatíva van itt...
-
TTomax
félisten
Cuda támogatású video enhancement software
Driverekről, Cudaról, OpenCL-ről és még sok minden másról egy kis interjú Driverheaven
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Kecuhun #14469 üzenetére
A Stanfordi egyetem projektje...ők adták ezt "címkét" a történet kb erről szól...
A jelenlegi orvostudományi ismeretek odáig jutottak az élőlények működését kutatva, hogy a fehérjék működését, illetve hibás működésük okát szeretnék megtudni, melyek számos komoly betegség forrása.Bár réges rég ismerik a fehérjék összetételét, azok működése egyáltalán nem csupán az alkotórészek darabszámából következik (mint pl. egy pici molekula H2O) hanem főleg térbeli geometriai kialakulástól.
Furmányos alakjai ugyanannak a fehérjének olyan hosszú lépéssorozat alatt alakul ki, ami alig lehet elhinni.Megfigyeléssel, a valóság rögzítésével jelenleg (jó ideig biztosan nem) megoldható, tehát a klasszikus kísérletek módszere itt nem alkalmazható.
Modellezni, számítani elvileg persze lehetséges, de amióta a feladat ismert, nem volt olyan szuperszámítógép (illetve pénz hozzá) amivel véges időn belül eredmény várható lett volna.
A világban működő rengeteg PC számítási kapacitása viszont már esélyt ad arra, hogy a feladatot okosan párhuzamosítva, neten szétszórva majd összegyűjtve az orvosok számára szükséges eredményeket belátható időn belül szolgáltathassa (ráadásul karitatív alapon, azaz ingyen)
Nem nehéz gondolom kitalálnotok, mennyi eladott hardver működik nem teljes kapacitáson, s e maradék szabad erőforrást célozza meg e kezdeményezés. -
TTomax
félisten
Nem,nem ... nem akartam én ám ennyire kritizálni,jobb is hogy nem a logoutra írtam.A GPUCW-t valamiért nem nagyon szereti 900X900-on nem tudom miért,nekem sem sokkal jobb eredmény jött ki.
A 80fok amúgy tényleg nem sok,szerintem teljesen rendben van,persze csak azért mert kifúj a házból a gyárt cooler,ha nem tenné akkor lenne pislogás... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #14446 üzenetére
Köszönjük meg a szerzőjének...amíg ilyen emberkék vannak addig nem megy csődbe az ATI,de az NV sem....
Meg még itt-ott le is nyomja pl a Mirrors Edge-ben... a 8800Ultra nagyon kemény kártya volt,hiába mondta mindenki nem éri meg az árát,mert a GTX-et is fel tudod húzni oda,de nem úgy volt az azért ám... még mindig el lehet vele játszogatni,igaz aranyáron árulták.Sajnos az az ATI is meglépte volna ugyanezt ha ö gyártotta volna a 8800Ultrát...ezek a fogyasztói társadalom íratlan törvényei...
-
TTomax
félisten
Ez tényleg elég bejövös game,és fizikszes.... [link]
(#14434) Henker2
Aham,éppen most bunyózok mindjárt tolok egy-két screent.... -
TTomax
félisten
Aláírásgyanús....
-
TTomax
félisten
Engedd meg hogy itt reagáljak.az NV tábor kellős közepén....logoutra ismeretlen okok miatt nem tudok belépni...
A hűtésverseny ugye nem volt túl korrekt,hiszen egy referenciát hasonlítottál össze a VF1000-ell...de nézzük a további teszteket....
3DM06... érdekes de látom hogy mások is észrevették,hogy a húzott 4850 SM2,SM3 pontjai is magasabbak mint az alap GTX260,végeredményben mégis a GTX260-é a több.Most néztem meg a képeket ITT simán látszik elírtad
A GPU Caps View teszt érdekelne milyen felbontáson ment,mert nagyon kevesellem...
Nézzük a játékbeli teljesítményeket...A GRID tesztből szépen látszik,akárhova húzzuk a radeont a min fps nem lesz magasabb,igaz a játszhatóság határain belül van persze,nem tudom szaggat-e még amúgy mert nekem a 4850-el még CF-ben is hajlandó volt az 1.1-es folt után is...a fallout 3-ben szerintem ki kellett volna kapcsolni a vsync-et azért az dobott volna a GTX eredményein...
Crysis...ehhez nem tudok mit hozzátenni.Annyi amennyi... na de a konklúzió az elég érdekes....Akinek 192 stream processzoros GTX-e van, az az itt kapott GTX eredményekből kb 10%-nyi levonás után kapja meg az ő GTX-énk teljesítménybéli viszonyát.
Ezt mégis honnan???Nem azt írtad vissza lett véve az órajele??Szerintem nincs annyi, akkor jobban nyílik az olló ha húzod őket...A GTX óriási mérete, fogyasztása és ezzel együtt hőtermelésével bizony könnyen gondjaink akadhatnak. Tuningolt órajelen a kártya egész burkolata felforrósodott és csak úgy tódult kifelé belőle a szintén forró levegő
Ugye a GTX fogyasztása még így is a HD4870 alatt marad,és a hűtése is elég jó... 83-85 fok fölé elég nehéz melegíteni őket,igaz egy rivás ventiszabályzás nem árt mellé...
Mindezek ellenére,köszönjük a tesztet tanúságos volt.
-
TTomax
félisten
Nagyon jó 181.71-es WIN7-re irt 64bites driver...
-
TTomax
félisten
válasz
pigatt #14156 üzenetére
Igen sajnos a VLC player is mint írtam megemeli,azt nem tudom ez most az MP 11 vagy 10 ami a Win7-en van,gondolom a 11...Amit még észrevettem,hogy az AVI-k röcögése elmúlt a MP-ben ugyanis eddig ezért használtam a VLC-t mert az simán vitte nem akadozott...
KM Playert ki kéne próbálni ...amúgy én nem nagyon preferálom a BS playert mert kodek kell hozzá,én meg azt elvből nem rakok gémer gépre...
-
TTomax
félisten
Az új WHQL driverral végre nem vonyít a GTX280-am filmnézés közben folyamat 3D-ben 64bites Win7-en...
Persze még a VLC player mindig megemeli,de a MP már végre nem... -
TTomax
félisten
válasz
Buldozer99 #14050 üzenetére
Nem...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13983 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
neszoljalbe #13943 üzenetére
Szívesen!
-
TTomax
félisten
válasz
neszoljalbe #13937 üzenetére
a 2.22 a legfrissebb,de a power user fülön a ventivezérlés elé be kell írni egy hármast...
(#13940) Chalez
Igen,hát elég sokan vannak így vele.Valahogy sokkal simábban fut minden pedig a fraps nem mutat többet.Talán még azt vettem észre,hogy az ATI kártyák jobban igénylik a magasabb CPU órajelet a kihajtáshoz...(#13941) neszoljalbe
Mindjárt tolok egy képet! -
TTomax
félisten
válasz
Silent77 #13932 üzenetére
4870 512M---GTX260 192SP
4870 1024M-GTX260 216SP
kb így vannak egálba...de olyan hatalmas difik nincsenek...(#13933) neszoljalbe
Höfokfüggöen tudod a ventit állítani,azt,hogy hány százalékon menjen alapból,mekkora hőmérsékleti tartományban szabályozzon... mi legyen a max amit engedjen ..stb,,,,
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13764 üzenetére
Orosz???
[link]
-
TTomax
félisten
Játszik valaki a Cryostasis-el??? A grafika nem is nagy durranás,de hangulat az elég ütős.Nekem nagyon bejön!
-
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #13662 üzenetére
Rakd fel ezt a foltot és lesz neked is!
-
TTomax
félisten
Hogy hasit a GTA4 ...
[link] -
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #13623 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
TTomax #13617 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.... 4XAA 16XAniso
-
TTomax
félisten
Ma történt... a jobb oldali lány mondta... a mindenem,miatta nem foglalkozok már úgy a gépemmel mint régen,éppen a minap kérdezték a haverok "Na? Core I7 mikor lesz?Megnéznénk..." Hát gyanítom nem mostanában...
-
TTomax
félisten
Meseszépen megy a X64 WIN7 alatt a 181.22 WHQL....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13580 üzenetére
Érdemes lenne a drivert megpróbálnod.
GeForce GTX 295: Occasionally, only one GPU is recognized as supporting CUDA
and PhysX after the system is rebooted. [506018]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest