- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy tudom megoldani a GTX260-nál a két monitoros megjelenést, játékok alatt? Arra gondolok, hogy mind a két monitoron a játék osztott képe jelenjen meg
szerk: LG monitor és csak D-SUB kábelt adtak hozzá
Lehet ezért nem tudom a két monitort egyként használni?
-
Bulitt
addikt
Ref kinézet csak matricát cserélnek rajtuk
-
Bulitt
addikt
Hirtelen, hogy megállt az élet
-
Bulitt
addikt
válasz
Tiesto22 #19647 üzenetére
A megoldás szerintem abban rejlik, hogy rádugod a tv-t és a montirot is a gépre. Monitoron be jön a kép, majd win-ben az NV driverében állítsd be a kompozit kimenetet, hogy azon is legyen kép. A következő lépés innentől, hogy milyen módban mennyen a második monitor. Gondolok itt arra, hogy clone, vagy az első folytatása stb.
Ha azt szeretnéd, hogy csak a tv-t lásd akkor válaszd a clone-t és kapcsold ki a monitorod. Így azt a képet fogod látni a TV-n amit a monitoron is. Ikonok, asztal stb
Remélem segít
szerk: de a tv-d natív felbontásán fogja csak tudni megjeleníteni. Ha van más jelfogadás a tv-n (DVI, HDMI, D-SUB) akkor érdemes azon átvinni inkább
-
Bulitt
addikt
Szóval:
GPUtool szerint ez lett a vége a kártyának. 3dmark lefut, de erős a gyanúm, hogy a cpu miatt nem kapok több pontot.
Majd, ha lesz energiám, hogy ki szenvedjek egy stabil 3,6Ghz-et akkor meg nézem majd megint mit megy
-
Bulitt
addikt
válasz
rup1u5 #19494 üzenetére
Akkor jól sejtettem, akkor ez nekem 710. Csak nem volt még időm játék alatt kitesztelni, hogy stabil e vagy sem. Remélem stabil és akkor örülhetek, vagy nem
A shadert 1590-nél lőttem le de ment volna még, a ramokhoz meg hozzá se nyúlt 1102 a gyári, én 1107-re állítottam de nem nyúlt hozzá. Memora a tesztet se indította el
-
Bulitt
addikt
A ventilátor fordulat száma a 10%-os határon belül mozog azzal nincs gond
A driver leállását a win7 okozza. Annak a táján kellene körül nézni, lehet driver összeférhetetlenség jelentkezik, vagy az aero felületnek nem tetszik a furmark, szintén driver hiba miatt lehetséges
-
Bulitt
addikt
Szép volt -
Bulitt
addikt
Qru & Henk:
Valami modulárisat veszek szerintem. Nem kell sok kábel. [Ezt néztem ki elsőre]
-
Bulitt
addikt
Engem az érdekelne, hogy a tapasztalatotok szerint melyik tápnál nem lép fel ilyen egymásba kölcsönhatásos effektus a vga és a táp közt? Vagy ez pusztán a vak szerencsén múlik, mennyire van jól szigetelve a táp meg ilyenek?
Ebben az évben muszáj leszek venni egy 550W- vagy a feletti tápot, és akkor már valami olyat vennék ami bevált sokaknál és nincs ilyen gond
-
Bulitt
addikt
válasz
DroneZ^ #19331 üzenetére
Én csak azt nem fogtam fel, hogy 100% állítod hogy a tápod cicereg, de azt már nem írtad hogy hogy is nézted ezt meg. Mert nálam a 450W-al igen csak a táp a hibás a cicergésért, gondolván csak arra hogy eddig nem pörgött fel benne a venti, most meg komoly játék alatt igen csak pörög és melegszik a táp.
Na most, nem csak a táp cicereg hanem a vga is. eddig csak az cicerget mig a gép darabokban az asztalon volt-. Ezért kérdezném meg tőled, hogy ki szedted a konfigot a házból, és nézted meg hogy csak! a táp cicereg? A ház az akusztika miatt csalókán adja vissza a hangot
Jah és ha melegszik a táp, az is okozhat ilyen jelenséget
-
Bulitt
addikt
Ezt passzolom, most dolgozóba vagyok, de nézd meg az adatlapomon a képgalériát. van fent egy csomó kép róla
Jól értelmezem:
2 x PCI Express 2.0 x16 slots, support ATI CrossFireX™ technology at x8 link
(PCIe x16_1 blue, PCIe x16_2 black*)
3 x PCI Express x1 slots
2 x PCI slots
*PCI Express x16_2 slot (black at max. x8 link), hogy a második az 8x megy?
Vagy csak akkor ha mind a két slot használva van?
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
válasz
Laraxior #19205 üzenetére
Hát ki kell próbálni bevállalós gyerek vagy
Külföldi fórumokon nem dobott ki semmit?
Nem lehet hogy valami, szálankénti leosztást takar
erre gondoltam én is, ellenben egy olyan feltevésem azért lenne- nem a 06 miatt-, hogy nem hozza a várt eredményeket a kártya. Arra gondolok, hogy mivel a tápom elég kicsi, lehetséges hogy nem kap elég szuflát a kártya ezért hibádzik és vissza vesz, illetve le áll?
-
-
Bulitt
addikt
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért nem indul el a 3dmark06
hibajelenség: OpenAL32.dll hiánya
-
Bulitt
addikt
válasz
#81552896 #19187 üzenetére
Az odáig oké, hogy driver hiba, de az én sejtésem szerint ehhez hozzá jön a nem megfelelő oprendszer is
A megfeleő hőfokra meg a válasz: ha neked megfelelő nekünk tökéletesen jó
De ha kicsit olvastál volna, vagy ha igen csak nem figyeltél (
) 70-80 fok körüliek voltak az átlag hőmérsékletek. Azt viszont már nem írtad meg, hogy a kártyán az alap tuning van, vagy húztad is még
rup1u5: korán kelünk?
-
Bulitt
addikt
De kérlek, ne érts félre. Ha ki akarod próbálni nyugodtan kell am is egy teszt. Ha pont nem te akkor valaki más biztos meg csinálja
Csak gondoltam jelzem hogy a setsugen chip bordái az azonos a vga heatsink készlettel, csak került bele egy külön nivo chip borda
húú de gyorsak vagyunk
-
Bulitt
addikt
A VRM rész az felejtős
A TH HR-03GTX szettben ugyan az a vrm hűtő van mint az Xtreme 280-hoz, illetve minden más (kis bordák) az van a Scythe Vga Chip Heatsink-be. 1-2db különbség van.
Megér ennyi pénzt?
Szerk: 1 különbség van, és talán az pont a Nivo chip méretű borda
Szerk2: backplate az kellhet azért
Szerk3: Ha meg rendeled a setsugent, ne rendelj VGA chip heatsinket, max egy tekercs dupla oldalas ragasztotPlusz kiadás
ígérem többet nem veszek észre -
Bulitt
addikt
Hát igazából, nem a mérettel van a baj, hanem hogy sz@rt se hűt
És nekem például pont jó a vrm részre, de ha pesti vagy meg tudom neked mutatni, hogy miről is van szó
Kapd szét a kártyát, és nézd meg, hogy hogy is néz ki alatta. Ha olyan mint Henk-é, akkor rendelsz innen 40 ram sünit
Azzal már meg lehet oldani.
Nekem be vált, és tényleg hűt rendesen. A zaj szint meg alázós
-
Bulitt
addikt
A bordákat amiket kapsz, mindenképpen fel tudod használni, de azt a hátlapi hűtőt, meg a vrm hűtőt, mindenképpen felejtsd el. vegyél ram süniket vagy Sycthe vga chip készletet, ami a logoutba is írva van (én is azt csináltam) és rakd ki a vrm részt. Annyiból lesz könnyebb dolgod, hogy neked 1 oldalon vannak a ramjaid szerintem.
-
Bulitt
addikt
Az én 260-am Henk Logoutja alapján készült, és így néz ki: [link]
Jelenleg van fent apróba egy kolléga, aki ram süniket árul 40db-ot egy pakkba 1k-ért. Jó vétel lehet erre a célra. Ami azt illeti nekem meg gyűlt a bajom, az egyik nagyobb ram bordával, az istenért nem fogta meg a gyári két oldalas ragasztó. De még az se amit én raktam a bordára pedig az bika fajta volt
MX2+dualside ragasztó segített.
vhunor: Grat
-
Bulitt
addikt
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket
-
Bulitt
addikt
válasz
rup1u5 #19058 üzenetére
Ár/érték arányban ennyire jó volna? Azért a GTX295 még mindig egy nyerő kártya, persze ha valaki nem ati fan mert az 5xxx széria is pirit rendesen
Ha már tápról volt szó, nem tudja valaki kb mikor várható hogy kicsit esni fognak az árak? Mert jelenleg nagyon drágák lettek a tápok és minden más is
Ideje lenne nekem is tápot cserélni mielőtt kinyiffantom a mostanit
-
Bulitt
addikt
válasz
rup1u5 #19054 üzenetére
Renden elnézést kérek a fórum társaktól, és téma lezárvaHenk: Valóban így van, bár az FSP tápom még viszi a kártyát, de ha elkezdek játszani már cicereg. Addig semmi, és a 9600GT-vel se volt ilyen, ebből gondolom hogy most érte el a határt. Azt tudom hogy ha valami minőségibb tápot is néz az ember a 12V-os ágakon mérhető teljes áram erősség a lényege, mert valahol 30-32A környéke az ami kell a GTX260-nak. Ebből ki indulva azért egy GTX295-nek már igencsak több kell/kellhet. Egy Crosair450 ami a 12V ágakon tud 36A (asszem
) ezért képes kihajtani
-
Bulitt
addikt
válasz
Barney™ #19050 üzenetére
A stílussal nincsen baj, csak azzal, hogy senki nem hajlandó utána olvasni dolgoknak.
A lustaság és a meg kérdezem 30ezredszer könnyebb mint egy keresőt használni.
Vagy nem így látod a dolgot?
És asszem semmi sértő megjegyzés sincs benne
Csak példa: 550W-ra keresve
-
Bulitt
addikt
Az ez évi idiotizmus ismételt példája köszöntött be hozzánk
"550W os chieftec táp elbirná e?"
Ha el is bírja nagyon határon mozogna a táp, ami már az egészségére káros, ha nagyon penge élen hajtod hosszú ideig. 450W-om megy most a GTX260-on MAX-on
"az alaplap vinné?"
Hát erre nem reagálnék, mert nagyon fájt a kérdés is
"proci kihajtaná?"
uuu hogy aza....
3-3,2Ghz-en minden vga-t ki tudsz már hajtani
"3GB ram van a gépemben azóta nem 2"
4gb alatt semmi kép se próbálj meg játszani vele, nem éri meg. De a kártyát nem befolyásolja
-
Bulitt
addikt
Ha valaki tud, segítsen kérem
-
Bulitt
addikt
Nem, azt akarom mondani hogy amikor a screen készült volt 57 előtte volt a gyárival 70fok is csak akkor még nem gondoltam rá hogy le cserélem. Ha hagytam volna, hogy tovább mennyen terhelve a kártya ment volna feljebb is
Majd készítek új screent az általad ajánlott progival terhelve is, de most be került a házba a rendszer és még nincs meg modolva, így nem a legjobb a hűtés
Jelenleg így néz ki, de ez még át lesz alakítva
-
Bulitt
addikt
Meg hoztam a képeket
Nem bírtam várni, így össze raktam tegnap. VRM rész egyedileg ki legózva
Nagyon sokat szívtam a kártyával
reggel fél 7-kor kezdtem és 10:20-kor mentem reggelizni
Nem a szét szedéssel volt a gond, hanem a vrm kisakkozásával, hogy minden olyan pontot fedjek amit a gyári hűtő is érint. De sikerült
Öröm az ürömben, hogy ha megnézitek a képeket, az egyik nagy ram borda, nem marad meg a kártyán. Haza hoztam raktam fel új kétoldalas ragasztott megtakarítottam a ramokat, és így sem. Most ragasztó plusz MX-2 kombó tartja a helyén de ez se 100%
Gyári hűtő terhelve:
Ac Xtreme GTX280:
Mind a két esetben szobahő 18fok
Amit viszont nagyon nem akarok elhinni, hogy a GPU-Z szerint az eddig 40fokos alap kártya most 27fok
Összegezve nagyon tetszik, nagyon jó, nagyon megérte.
istenem könyörgök a bordák maradjanak fent
-
Bulitt
addikt
Meg van a GTX hűtőm, éjjen
Este meg meg lesznek a kis bordák is, a karácsonyi műszakban meló helyen fel is fogom tudni applikálni a kártyára
-
Bulitt
addikt
tervezetem szerint a belső 3,5-ős helyek ki lesznek szedve. Ezért mondtam hogy el kell mennem meg nézni.
Igazából ennél többet nem akarok ki adni egy házra, hogy utána meg szét szabdaljam
Szerk: Sikerült szereznem AC hűtőt, és bordákat is
Ha minden jól megy jövőhéten nálam is lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Drón topik
- Formula-1
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest