- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
LALA_kiraly #2339 üzenetére
Ha jól emlékszem a notebook alkatrészek cseréje topikban többször szóba került már a téma!
-
Zanik
addikt
válasz
karesz501 #1916 üzenetére
Persze, akinek telik rá az nyugodtan vegyen olyan notit, amivel játszani lehet, nem ez a gond, hisz már vannak olyan laptopok is, amiket kifejezetten arra gyártanak. Ugyanakkor továbbra is tartom, hogy a notebook-ok nem erre valóak, illetve nem ez az elsődleges funkciójuk, hisz mások az előnyeik mint a PCknek! Tehát ha elsősorban számítógépes játékok használatát tűzöm ki célul, akkor nem a notebook az első alternatíva, ami az eszembe jut! De hagyjuk már a témát...Peace!
-
Zanik
addikt
válasz
karesz501 #1905 üzenetére
Nem zsigerből! VGA-teljesítmény, nagyobb hőfok, nagyobb fogyasztás, állandóan pörgő venti, rövidebb üzemidő. Ezek azok, amik amellett szólnak, hogy kifejezetten játékra nem érdemes notebook-ot venni. Arról nem is beszélve hogy az árából milyen asztali konfig jönne ki!
Nem akartam én senkit letámadni (sorry LCO! ), de nálad mégis mit jelent a ''főleg játék''-ra kifejezés? Mert ha pl. negyedik-ötödik szempontként beírja, hogy munka mellett néha játszana valamivel, akkor azt mondom OK, de előtte soroljon fel legalább 3 fontos szempontot, hogy mégis mire vagy milyen ''munkához'' kellene a noti?! Ennyi. És én kérek elnézést...
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
válasz
Peetee(tm) #1768 üzenetére
Az hogy az Ati baszott belerakni a Xpress 200M-et a támogatási listába, ezért a windows szaraxik vele! Fel nem foghatom, hogy nem képesek kompatibilissá tenni egy drivert az összes videóvezérlőjükkel?!
Jah, most feltettem a legújabb Omegát, azzal hibátlanul megy, bár a memória-méret állítást nem találtam benne, lehet hogy nincs is...
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Van egy Xpress 200M-mel szerelt notebook-om, és megpróbáltam felrakni rá az új Catalyst-ot, de a driver telepítésnél elakad! Előtte egy régi 8.23xxx volt rajta, az új 7.1-es Catalyst pedig 8.33xxx verziójú drivert tartalmaz. Megpróbáltam mindent, de a windows sem a 7.1-es, sem a 6.12-es Catalyst-hoz mellékelt drivert nem szerette.
Aztán kicsit megkerülve a windows hülyeségeit, felraktam a legújabb drivert, viszont csak ''Ati Xpress 200 Series'' csatolóként sikerült telepíteni, mert nem volt benne kifejezetten ''Xpress 200M''.
Most egyelőre úgy-ahogy mükszik, bár akadnak stabilitási gondok (már 2-szer dobott kéket). Ami a legfontosabb előny, hogy Catalystban lehet állítani a memória méretét (32-64-128-256), amit ennél az integrált VGA-nál máshogy nem lehet megoldani. Még próbálgatom a rendszert, és ha maradnak az instabilitási problémák, akkor megpróbálok valahogy máshogy megoldani a dolgot. Ha esetleg valakinek vannak hasonló tapasztalatai az Xpress 200M-mel és a Catalystal, akkor szóljon. -
Zanik
addikt
Asus A6Rp-AP002
Ati Xpress X200M
3DMark2001SE: 4531
3DMark2003Pro: 1331
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest