Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
warn!ng
tag
Először is köszönöm minden válaszolónak a segítséget.
Valóban el kell gondolkozni azon, hogy mégis minek az embernek laptop.
Én azért pártoltam át:
- mert mobil
- mert ha éjszakás műszakban vagyok, akkor tudunk rajta DVDzni :DDD
- értékálló (ezt úgy értem, hogy egy P3as jófajta megkímélt laptop a mai napig min. 150kHUF, míg ez az asztali társai esetében nem éri el a 1/3-át sem... monitor nélkül, persze azt lehet fejlesztgetni)
- sokat vagyok úton, nem vagyok mindig az albérletünkben, stb.
- mert TFT van benne (Itt megjegyezném, hogy először azon filóztam, hogy veszek inkább egy rendes TFT monitort... de azért meg már kapok egy min P3-as notit. Ebben az esetben inkább az egész gépet eladom és akárhová is megyek a saját desktopommal tudok dolgozni)
- HALK! A jelenlegi 7ventillátorosnál, biztosan :t
- Ismerkedem a Linux-szal, ismerkedem a webes/nemwebes fejlesztő eszközökkel és ezt tudom űzni a melóhelyemen az üres perceimben.
Ami nagyon kevés lenne, az a játék... esetleg néha egy kis szórakoztató Quake, vagy UnrealTM, de ha arra kerül a sor akkor legyen elfogadható 640x480-ban. Szóval NEM HCGamingre szánom.
1) ... azt nem hinném, hogy a Mobil P4-eknél is elérhető lenne a 800MHz-es FSB? :U
4a) .... az a furcsa, hogy ez egy viszonyal új Compaq gép és ennek ellenére a gyártó specifikációjában csak 1.1 szerepel :(( A Compaq a PCMCIAos USB 2.0 interface-ek gyártóinak a kezére játszik? vagy Ő gyártja a rájuk kerülő csippeket? ;]
Az ATi IGP-je nem igazán nehezhető izmosnak...
Pont ez az amiről nagyon kevés benchmark eredményt láttam :O
nVidia GO elvileg az ATi Mobility Radeon vonalának az ellenfele. nVidia megoldásairól nem igazán olvastam sokat e téren, a mobil piacon (is :) ) az ATi dominánsabb.
Azért örülnék egy nVidia csippel szerelt notinak, mert Linux alatt jobban teljesítenek a driverek. Míg az Ati állítólag annyira nem figyel a Linux-os társadalomra. Ha marhaságot írtam, akkor minden Linuxos Ati fantól bocsesz.
Viszont az, hogy az IBM még mindig az Ati 7000 - 7500-as szériát erőlteti én is marhaságnak találom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest