- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki nem tud ebben segiteni hogy ehet hogy a 6935g acer ben van p s proci is meg t is de az en p8400 al nem hajlando elindulni? a proci tuti jo mert 1 komolyabb gamer meg kezeli.
-
beszarok a kisebb tdp ju p-s procibal nem indul el a kis gep vsak azzal amit utolag raktak bele nagyobbat, van valami bios reset? a masik gep mind2t kezeli.
-
válasz
Thunderzolee #6242 üzenetére
sajnos nem biztos
mert az x szeria alapbol az a lenyeg benne hogy huzhato
szoval itt meg kerdeses az eredmeny, de ha huzhato es akar 2.7 en is megy az mar szep elorelepes iletve megfog latszani
-
válasz
Thunderzolee #6239 üzenetére
ugyan ebben a tipusban az x9100 gyarilag a bioson belul lehetett huzni, de kiv vagyok milyen lehet ebben az esetben.
-
válasz
Thunderzolee #6235 üzenetére
az x9100 tuti huzhato volt es a leirasban itt is van valami fesz hatar amit latok igy v a biosbol v progibol elkepzelheto a huzas.
-
válasz
Thunderzolee #6233 üzenetére
ez teny de ha huzhato akkor eleg nagy kulonbseg.hozhato ki ill a 3 mb jatek teren talan meg elony is lehet 1-1 szituacioban gtx 260 kell kihajtani.
-
válasz
Thunderzolee #6231 üzenetére
koszonom vegul en is megneztem a notebook cheket es talan ez a proci huzhato annyival mindenkeppen jobb lehet, de tenyleg nem nagy kulonbseg az oldal alapjan.
-
válasz
Thunderzolee #6226 üzenetére
hat ezaz
ami gyengebb gepem van abba ezt tettek es annak a huteset nem terveztek ehez.. amit veszek abba 4 magos is mehet es abban van a p es ezt szertnem kicserelni, gondolom a foglalat egyezik, amugy jatekra lesz.
-
p8600 erdemes lecserelni egy t9400 ra jobb valamivel nala?
-
válasz
Thunderzolee #6179 üzenetére
hat a val mar nem hiszem hoygdobnak ki... de mar a b is szerinterm elavult mivel az 5850 tol terjedt el, de ennyire en sem vagyok laptopokban otthon.
-
válasz
Thunderzolee #6177 üzenetére
koszonom, amugy a kartya nagyon jo jatekra is ami kifoghat rajta 1 bf3 ott mar nem lehet high beallitasokkal jatszani
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
-
válasz
Thunderzolee #6173 üzenetére
nagyon szepen koszonom. most egy quadro fx 3700m 75 tdp vel van... csak lehet tudnek szerezni 9800 gts sli-t 150 tdp.. csak fogalmam sincs hogy a laptopoknal is ugy van megoldva hogy 2 kartya v 1 kartyan van a 2 gpu...
szoval 1 kicsit megvagyok kavarodva ezen a teren
-
udv, olyan kerdesem lenne hogy egy clevo 570 tu laptopba bele lehet rakni egy 9800 gs sli-t mert mxm III 2.1 he a foglalat... de nemtudom hogy 1 v 2 kartya illetve hogy letudja e kelloen huteni, illetve kepes e annyi wattot felvenni a gep... a chip keszlet megegyezik olyan laptoppal ami kezeli az sli-t de nem talatam semmi infot sli-vel kapcsolatban, hogy kezeli a gepem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest