- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RC9
tag
válasz
rabbit87 #6647 üzenetére
Szerintem, ne szedd szét.
A helyedben rámennék porszívóval, majd levegővel és újra porszívóval.
Azért jobb ez így mert a rengeteg port nem küldöd be a házba, hanem a nagyját kiszívód utána kis levegővel felszakítód a letapadt port is és azt újra kiszívod.Van ahol külön ajánlják ezt.
-
RC9
tag
válasz
Thunderzolee #6643 üzenetére
Hello
Ugyan az anyagiaktól nyugodtan eltekinthetünk.
tévedni emberi dolog.
Egyébként az S1G3 az igaz everest szerint is Sempron M120 és a foglalatra is S1G3-at ír.
A biosom is M120 at ír és végül sikerült megtalálnom hogy milyen is a gépem. Mégpedig wk266es#abd ami szintén sempron M120.Egyenlőre minden jel az S1G3 ra vall. Szerintem az M300 lesz a hibás.
A processzor lapkán található mag körüli chipek lábainál találtam szürke hűtő pasztát amit kimérve zárlatot okoz. Mai nap letakarítottam, de tesztelésre már nem jutott idő.Elszórakozok vele.
-
RC9
tag
válasz
Thunderzolee #6605 üzenetére
Hali
Nos befektettem egy AMD Athlon II M300 processzorba, ez már s1g3 as processzor.
A probléma továbbra is fenn áll, a gépet bekapcsolom felpörög a ventilátor és se kép se hang, csak a caps lock-nál lévő led villog egy ideig.
Bios F.20.Esetleg valami tipp?
-
RC9
tag
válasz
Thunderzolee #6605 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Tudtam hogy S1G3 as a procim, de hp-s leírásokban láttam az S1G2 es procikat, így bíztam benne hogy a foglalat felülről lefele kompatibilis.
Lassan meglesz a proci.
Szép napot!
-
RC9
tag
Hali
Van egy HP ProBook 4515s gépem.
Sempron m120 as procival, ezt szeretném lecserélni vettem is egy RM70-et viszont nem tudom rávenni a működésre. (ez a proci S1G2) A bios a legújabb F.20.Esetleg egy AMD Athlon II M300 S1G3-al működne vagy a HP szívat a fejlesztés korlátozásával?
Esetleg valami tipp?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest